Home

VESTI

Beck’sperience 2009

No Comments Najave

Cocoon club i njihov lider Sven Väth nastupiće na ovogodišnjem prolećnom BECK’SPERIENCE -u, koji će se održati u subotu, 14. marta 2009, sa početkom u 22h, u Expo Centru.  

Nastupajući širom sveta, Sven Väth neprestano inspiriše svoje fanove za osmišljavanje novih nadimaka: „kum tehna“, „jedina nemačka pop zvezda“, „najuspešniji DJ na svetu“… Potpuno nepredvidiv i otvoren za različite stilove, sa clubom Cocoon baziranim u Frankfurtu, a koji već godinama ima svoju rezedenturu na Ibici, uspeva da uhvati senzibilitet kraja veka i početka novog milenijuma.  

U prilog garanciji da će ovogodišnji BECK’SPERIENCE još jednom pružiti provod koji se teško zaboravlja, govore i imena poput: Jacek Sienkievicz , Pig&Dan Djs, kao i Dream & Dare dancers.

Cocoon formula je jednostavna: „Metamorfoza, razvoj, novo roÄ‘enje, iznenaÄ‘enje, duh zajednice.“ I deluje!

 
Serijal BECK’SPERIENCE je tokom 2007. i 2008. godine privlačio veliki broj poklonika odlične muzike i još bolje atmosfere. Na do sada održanih šest dogaÄ‘aja preko 50.000 ljudi uživalo je u ekskluzivitetu umetnika koji nastupaju, neprikosnovenoj tehničkoj produkciji i ureÄ‘enju enterijera što je uvek rezultovalo vrhunskim clubbing-om! Domaćoj publici predstavljena su brojna vrhunska imena iz sveta elektronske i klupske muzike u Expo centru, Beogradskoj areni, Beogradskom sajmu i UšÄ‡u, kada su nastupili Tiga, Chemical Brothers, Sven Väth, Zombie Nation, Chris Tietjen, Alter Ego,  Jerome Sydenham, DJ Hell,  Marčelo,  Afrika Bambaata, Public Enemy, Audio Bullys i DJ Necone.  

Apatinska Pivara će i u 2009. godini, osim organizovanja prestižnih muzičkih dogaÄ‘aja, putem akcije „KAD PIJEM – NE VOZIM!“ nastojati da podstakne mlade na odgovorno ponašanje prema sebi i drugima.  

Otvorimo zajedno BECK’SPERIENCE sezonu!