Home

VESTI

Banda Panda i KC Grad predstavljaju: Innershades (BEL)

No Comments Najave

Banda Panda i KC Grad predstavljaju: Innershades (BEL)Innershades je Belgijski producent iz Aalasta, koji je 2013 godine najavio samog sebe kao jednog od najuzbudljivijih mladih talenata Evrope, obećavajuci da će biti jedan od onih tipova koji svima završi u kolekciji ploča pre ili kasnije.

 

Njegov zvuk, s obzirom da je nastao iz Dance Mania produkcije, polako sakuplja podršku Julio Bashmore-a, Ben UFO-a, Dark Sky-a, Serge Clon-a, Nine Kraviz i izmedju ostalog, Red D-a.
   

Njegov debi singl ‘That Girl’ je postavio temelj grubog i hitrog dens flor vajba sa kojim je njegovo ime asocirano. Sledeći EP ‘No Stopping’ napravljen za Holandski bastion ekletktičnog kvaliteta – Crème Organization – nastavlja taj trend i obezbedjuje dobro znanu poziciju Innershades-a medju Dj-evima i pratiocima ove muzike.

2013 godine je lansirao sam svoj ‘label’ Roze Balletten kao platformu za sopstveni materijal kao i za novu i eksluzivnu muziku od prijatelja i muzičkih istomišljenika.

 

Naoštrte svoj sluh i spremite se da djuskate uz ove energične eksploracije moderne ‘house’ muzike, radujući se budućnosti dok u isto vreme odaje omaž njegovim herojima i inspiracijama iz prošlosti.

 

 

 Banda Panda i KC Grad predstavljaju: Innershades (BEL)

Banda Panda i KC Grad predstavljaju: Innershades (BEL)

 

 

Domaca Dj podrska: X-Coast, Dusan Lilic, Subsided

Cena karte: 200rsd pre ponoći, posle 400rsd

Facebook event