Home

VESTI

B.A.D. koncept unosi osveženje u klupski život Beograda!

No Comments Najave

B.A.D. koncept unosi osveženje u klupski život Beograda!Novi koncept klabinga prodrmaće ljubitelje dobrog provoda već u subotu, 15. decembra, za kada je zakazan prvi u nizu B.A.D. klupskih događaja! Svoju premijeru ovaj koncept će doživeti u klubu KRUG, a muzički izbor biće u rukama i plejerima velikana elektronske muzike Marka Henniga, kome će ovo biti prva poseta Beogradu.

  

Mejnstrim muzici jeste mesto na plesnom podijumu, ali ko kaže da underground zvuci tech house-a treba zauvek da ostanu u zagušljivim podrumima?
  

B.A.D. koncept u svojoj osnovi nosi ideju da ljubitelji underground klupskog zvuka zaslužuju da svoje omiljene ritmove konzumiraju u nekom udobnijem ambijentu! Vodeći se ovom devizom, organizatori su prvu u nizu B.A.D. žurki odlučili da smeste u beogradski klub KRUG. Pod radnim sloganom „deep, groovy, sexy”, B.A.D. koncept obećava nesvakidašnju zabavu uz svetske DJ-eve, koje domaća publika do sada nije imala priliku da čuje. Na prvoj B.A.D. žurki, zakazanoj za 15. decembar u klubu KRUG, domaćoj publici premijerno će se predstaviti DJ Mark Henning, kome će ovo biti prva poseta srpskoj prestonici. Mark Henning će svakako imati i domaću DJ podršku, a činiće je beogradski DJ-evi Petar Cvetković i Marko Vuković.

 

U pretprodaji će se naći samo ograničen broj ulaznica za ovaj događaj, po pristupačnoj ceni od 500 RSD, a na veče žurke cena ulaznice iznosiće 700 RSD do ponoći, nakon čega će ulaznice biti dostupne po ceni od 800 RSD.

 

 

 B.A.D. koncept unosi osveženje u klupski život Beograda!

B.A.D. koncept unosi osveženje u klupski život Beograda!

 

 

Mark Henning je DJ i producent nemacko/britanskog porekla. Dugi niz godina proveo je u Velikoj Britaniji, a odnedavno živi u Berlinu. Svoj debi album pod nazivom Jupiter Jive, Mark Henning je objavio 2008. godine pod okriljem kultne britanske izdavačke kuće Soma Recordings, koja je potpisala i seriju EP-eja koji su usledili tokom 2009. godine. Ova godina bila je važna u Henningovoj karijeri jer se u tom trenutku njegov rad izdvojio iz mora ostalih tech-house projekata, a legendarni DJ Mag ga je nominovao za jednu od Best of British Awards, u kategoriji Best Breakthrough Act za 2009. godinu. Henningove produkcijske radove danas u okviru svojih plejlista redovno vrte poznati svetski didžejevi, kao što su Ricardo Villalobos, Luciano, Akufen, Steve Bug, Loco Dice i Richie Hawtin. Prestižna Resident Advisor lista uvrstila je Marka Henninga na Top20 listu za 2009. godinu.

B.A.D. koncept predstavlja aktuelni projekat produkcijske kuće INDIGO PRODUCTION, poznate po realizaciji različitih televizijskih formata, među kojima je i kultna emisija „Hitorama”, emitovana na regionalnom MTV kanalu. Ovaj klupski događaj samo je prvi u nizu dešavanja koji će osvežiti društveni život prestonice tokom 2013. godine. Za sve nove informacije, pratite B.A.D. putem zvaničnih kanala:

B.A.D. Official Facebook Page: www.facebook.com/BADbyIP
B.A.D. Official Twitter Account: www.twitter.com/IpBad
B.A.D. Official Website: www.indigoproduction.rs