Home

VESTI

Avalon stiže u The Tube

No Comments Najave

Avalon stiže u The TubePetak, 20. novembar, zakazan je za gostovanje jednog od najvećih i najpoznatijih psy trance producenata, Leon Kane ‘Avalona’. 

   

Poznat po svojoj muzici, kao i po tome što pripada velikoj produkcijskoj kući – Nano records, ovaj dečko je više puta dokazao svoj kvalitet na sceni i zato je domaća ekipa odlučila da obraduje ljubitelje “fullon“ zvuka i dovede ga u Beograd.
  

Pored njega, to veče nastupaće i Xperiment DJ crew, koji će upotpuniti ovaj psychedelic doživljaj. Karte će se prodavati u pretprodaji po ceni od 590 dinara preko sajta www.DDtickets.rs.

 

 

 Avalon stiže u The Tube

Avalon stiže u The Tube

 

Leon, poznatiji kao Avalon je producent i DJ iz Londona i njegova karijera počela je ozbiljno da raste nakon potpisivanja ugovora sa Nano records-om. Bavi se muzikom već 10 godina, a njegove trake su se čak 5x našle na prvom mestu beatport liste za taj žanr. Tokom proteklih godina njegova muzika bila je remixovana od strane najvećih producenata današnjice kao što su Tristan, Captain Hook, Cosmosis, Zen mechanics, Sonic Species, Ajja, Dick Trevor. Nastupao je po celom svetu uključujući i najveće psy trance festivale: Ozora, Boom, Australia eclipse, Atmosphere, Time and space, Tribe, Xxxpereince, BAT, Antaris, Freedom Festival.

Njegov novi album najavljen je za 2016. godinu.

 

www.facebook.com/events/1085191131499052