Home

VESTI

Astral Projection u Barutani!

No Comments Najave

Astral Projection u Barutani!Legendarni psy-trance duo Astral Projection stiže u Beograd ove subote kada će nastupiti pod vedrim nebom u kultnoj beogradskoj Barutani.

  

Astrali će ovom prilikom predstaviti svoja nova autorska izdanja – a sve to u svom dobro poznatom miksu goa i psychedelic zvuka, kome su ostali dosledni svih ovih godina i zbog čega se i dalje nalaze na samom vrhu trance scene.
 

  

Astral Projection je muzička grupa sa bazom u Izraelu koja se bavi produkcijom Psychedelic Trance-a i Goa Trance-a. Smatraju se tvorcima ovog pravca i do dan danas su među najvećim imenima svetske trance scene. Iza projekta Astral Projection stoje dva čoveka – Avi Nissim i Lior Perlmutter koji najveći broj izdanja objavljuju za svoju etiketu Trust In Trance, a pored toga izdaju i za poznate kuće poput Transient UK, Nova Tekk, Avex, Blue Moon i TIP World. U svojoj dugoj karijeri koja je konstantno praćena podrškom i saradnjama sa najvećim imenima trance scene, iza sebe imaju ozbiljnu brojku od 11 albuma, a pored toga i nebrojeno mnogo remixa.

 

 

 Astral Projection u Barutani!

Astral Projection u Barutani!

 

 

Astrali ove subote nastupaju uz domaću podršku u sastavu DJ Aquapipe, Sivi, Max & Albert, a ulaznice se u pretprodaji mogu nabaviti po ceni od 1000 dinara, na svim prodajim mestima DD Tickets-a.