Home

VESTI

ARTEFAKT live by kolektiv TRIII

No Comments Najave

ARTEFAKT liveu organizaciji kolektiva TRIII

3. februara 2018. godine, kolektiv TRIII ponovo organizuje underground klupski maraton.

Nakon veoma uspešnog nastupa Boston 168, očekuje nas nova poslastica za ljubitelje pravog underground tehno zvuka. Kolektiv TRIII organizuje nastup holandskog dvojca ARTEFAKT koji čine Nick Lapien i Robin Koek. Trenutno nastanjeni u Berlinu, veći deo prošle i ove godine su proveli na turneji po evropskim i svetskim klubovima.

Pre projekta Artefakt, obojica su imali bogate i raznovrsne karijere. Robin, radeći kao zvučni dizajner i tehno producent, upoznao je muzičku produkciju izbliza, a Nick je kroz nekoliko različitih projekata eksperimentisao sa svim mogućim varijantama elektronske muzike objavljujući muziku za Soul People Music, Finale Sessions, Rekids i Mistress Records. Prvo zajedničko izdanje su imali za Field records, nakon čega su usledila izdanja za Delsin, Prologue i Konstrukt.

Redovno nastupaju u klubu Berghein. Svoju muziku opisuju kao kombinaciju prirodnog i urbanog, gde upotrebljavaju različite komponente zvuka, prikazujući kontraste koji postoje oko nas. Kao neka vrsta prirodnog muzičkog horizonta sa umetnutim urbanim elementima, ali na njihov specifičan autorski način, čineći ga organskim i nepatvorenim.

Domaća podrška biće članovi kolektiva TRIII, kao i talentovani Rope i deo Music Reactions tima, RAR i Betomeng.

Zabava u klubu Drugstore trajaće do 07h, a nakon toga se nastavlja oficijelnim after partijem u klubu KPTM. Karte su u pretprodaji na svim prodajnim mestima Eventim.

Linkovi:

TRIII.RS
TRIII
ARTEFAKT
DUŠAN KAČAREVIĆ – TRIII
MIRKO LAZAREVIĆ – TRIII
BOŽA PODUNAVAC – TRIII
ROPE
MUSIC REACTIONS
RAR
BETOMENG
MIXCLOUD.TRIII
INSTAGRAM.TRIII
TWITTER.TRIII