Home

VESTI

Arnej u Beogradu – Trance Revolution

No Comments Najave

Arnej u Beogradu - Trance RevolutionTokom protekle decenije, većina umetnika su napravili svoj put u trance sceni kroz varijacije od popularnih zvukova koji su se činili da odgovaraju tom periodu.

Medjutim, Kanadska najbolje čuvana tajna se nije uklapala u takav kliše karakterizacije, i bio je spreman i čekao da bude oslobodjen od te mase…

 

2008. godina se pokazala kao prava godina za Arnej-a, sa mnostvom izdanja u okviru uvaženih produkcijskih kuća Black Hole i Armada. Sa numerama “People Come, People Go”, “The Ones That Get Away” i “They Always Come Back” uzdrmao je trance scenu i bio je podržan od strane svakog A-listed DJ-a na sceni.

Pošto se vrlo brzo našao u centru pažnje Arnej je nastavio svoj uspeh sa vokalnom numerom “Strangers We’ve Became” sa Josie & Jaren koja se nasla na Armin van Buuren-ovom “A State Of Trance 2008” kompilaciji. Od remixa Arnej je svoje izlaganje uradio za više poznatih producenata uključujuci Sied van Riel, Dash Berlin, Leon Bolier, The Thrillseekers i Armin van Buuren.

Uzevši titulu za “Favourite Producer” by Armin van Buuren u DJ Mag-u, kao i nominaciju za “Best New Face of 2008” na Trance Awards, to je bio samo početak onoga što će Arnej maestralno uraditi.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=CIAK8nfeY2g|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Arnej u Beogradu – Trance Revolution

 

 

U 2010. godini numera “They Need Us” je okupila podršku od strane najboljih svetskih DJ-eva. Njegovo poslednje izdanje “The Strings That Bind” ponovo se našlo na “A State Of Trance 2010” i ilustrovao je njegovu sposobnost da konstruiše napet i emocionalam zvuk po kakvom je poznat.

Posle puštanja muzike u jednoj od najboljih svetskih metropola, Arnej je postao prvi Trance DJ koji je nastupao u Siriji, 24. juna 2010. Ovaj prvi korak “ponavljanja istorije” je zauzvrat širom otvorio vrata ostalim DJ-evima, da ostave trag na Sirijsko tržište.

Sa ostatkom 2010. i 2011, impresivnom produkcijom, možete očekivati ništa osim kvaliteta od Arnej-a. Stojeći na vrhu trance liste, ovom Kanadskom producentu nikad se ne desi, a da ne dostavi novu konstrukciju uz zvuk sa svojim pažljivim otkucajima i ukusnim melodijama.

Njegov naporan rad se isplatio tako što je bio izabran 26# na Tranceaddict Top 250 poll i 87# na DJ Mag top 100 ove godine. 2011. Arnej se priprema da predstavi svoj najnoviji poduhvat Arnej Music. Pošto ga je čuvao za sebe od ostalih dj plejlista veći deo godine, ''Free Of You'' ce ugledati svetlost kao prvo izdanje. U Arnej-ovom svetu ovo je samo početak.

 

 

 Arnej u Beogradu - Trance Revolution
Arnej u Beogradu – Trance Revolution

 

LINE UP:
Vintage & Morelli / Biolab (back2back)
Dejan Subotin
ARNEJ
Nicholas Antony

Cena ulaznice:

1000 dinara; VIP 1200 dinara.

PRODAJNA MESTA
Beograd: Bilet servis, Beogradska Arena, Usce Shopping Center i ostala prodajna mesta Card Service-a.
Za detaljnije informacije o kupovini karata i prodajnim mestima posetite: www.tickets.rs

VIP separei primaju od 8 do 12 ljudi. Za rezervaciju pojedinacnog separea potrebno je kupiti minimum 8 VIP ulaznica.
VIP barski stolovi primaju od 5 do 7 ljudi. Za rezervaciju pojedinacnog barskog stola potrebno je kupiti minimum 5 VIP ulaznica.
Za ostale informacije i rezervacije VIP separea pisati putem mejla : [email protected]