Home

VESTI

Armin van Buuren u Beogradu 2012.

No Comments Najave

Armin van BuurenJedan od najznačajnijih, ako ne i najznačajniji, trance DJ današnjice, Armin van Buuren potvrdio je svoj nastup u Beogradu.

Naime, na njegovom oficijalnom sajtu pojavila se tour lista, na kojoj se na našu ogromnu radost našao i Beograd. Nastup je najavljen za 3. mart 2012. godine. 

 

Beograd je za sada jedini grad u regionu koji može da očekuje nastup ovog svetskog izvođača.

Godine 2001. Armin je pokrenuo radio šou pod nazivom A State of Trance, koji je doživeo ogroman uspeh. Da bi proslavio desetogodišnjicu ovog projekta, kao i 500-ti radio nastup, Armin je odlučio da organizuje live nastupe širom planete, jednostavno nazvane ASOT 500.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=TxvpctgU_s8|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Armin van Buuren ft Sharon den Adel – In and Out of Love

 

 

Prvi nastup je bio u martu ove godine, a nastup u Beogradu je takođe deo toga. Ove godine je samo ime drugačije-ASOT 550. Armin kaže: „Želeo sam da nastavim svoje nastupe od prošle godine, tako da se ASOT 550 pretvara u pravi svetski događaj. Radujem se što ću i ovu godišnjicu proslaviti sa slušaocima, posetiocima i DJ-evima.“

Iako je Beograd prvi grad na njegovoj listi, Armin je ostavio mogućnost da će možda postojati još neki nastupi pre ovog. Uskoro će svim fanovima biti otvorena mogućnost da glasaju za svoju omiljenu pesmu, za koju smatraju da treba da bude himna ASOT 550.

 

Armin Van Buuren

Armin Van Buuren

 

ARMIN VAN BUUREN – 34-godišnji Holanđanin muzikom se bavi od ranog detinjstva. Kada bi krenuli brojati sve titule koje je osvojio, ili pokušali spojiti sve gradove u kojima je nastupao, trebalo bi nam nekoliko meseci da nacrtamo čitavu mapu.

Armin je jedina persona u svetu „dance scene“ koja već četvrti put sedi na tronu, tj. osvaja prestižnu nagradu za najboljeg svetskog Dj-a. Ako pažljivo pogledamo listu najboljih zapazićemo da je Armin ispred popularnog David Guette i drugih velikana scene.

Njegovo poslednje remek delo, album „MIRAGE“ očekivano je zaseo na sve vrhove radio i tv muzičkih lestvica, a plesni podijum i festivali širom sveta plesali su na poznate singlove kao što su „Not Giving Up On Love (vs Sophie Ellis Bextor)“, „Feels So Good (feat. Nadia Ali)“, „Take  A Moment (feat. Winter Kills)“ i dr.

Autor je najslušanije emisije elektronske muzike STATE OF TRANCE, koja se iz Amsterdama emituje širom sveta, a broj slušalaca iste prelazi 10.000.000. Armin je ponosni vlasnik jedne od najvećih i najcenjenijih diskografskih kuća na svetu – ARMADA.

 

 

 

 

Izvor:

Happynovisad.com