Home

VESTI

AlterRođendan

No Comments Najave

AlterRođendan

Sedmi sedmi tekuće godine jeste utorak, ali je u mnogo čemu poseban. Dva dana je do Exit festivala, a i na AlterNacija rođendanskoj torti će se naći dve svećice. Uraaa :)!

 

Pošto smo se tako lepo družili prethodnih subota u Latinu, odlučili smo da birthday party proslavimo baš tu. Za rasplamsavanje uzvrele predexitovske atmosfere će biti zadužen jedan od najiskusnijih, ako ne i The najiskusniji novosadski disk džokej Fakir, naravno uz pratnju AlterDJs ekipe i animaciju AlterPerformera.

 

Ukoliko ste konzumenti nešto ozbiljnijeg zvuka, pozivamo vas da svratite u sredu u Latino, jer tada predstavljamo Genesa Records! Sve prisutniji label će nastupiti u sastavu Reagen – naš dragi gost iz Holandije, Scalmeriya – osnivač labela i ArhiteK – najproduktivniji AlterDJ.

 

Pomenutu ekipu ste mogli čuti na MikroKlub žurci u martu ili naleteti na njih na beatport minimal listama, a ukoliko niste spremite se za veče zabavne i nepredvidive muzike. A, ko zna… Možda vesela atmosfera u Latinu odvede naše minimalce u neke toplije vode 🙂

 

AlterRođendan

 

 

AlterRođendan 
Utorak, 7. jul

Ritmo Latino, Novi Sad
Ulaz besplatan

Line up:
Fakir
AlterDJs

 

 

 

Genesa showcase
Sreda, 8. jul

Ritmo Latino, Novi Sad
Ulaz besplatan

Line up:
Reagen
Scalameriya
ArhiteK