Home

VESTI

Alternacija presents: Matthias Meyer

No Comments Najave

Alternacija presents: Matthias MeyerMatthias Meyer je DJ, producent i ključni artist Liebe*Detail etikete koji dolazi iz mirnog gradića Lueneberg u Nemačkoj.

Još kao mladog muzičkog zaljubljenika, hi-tech zvukovi Detroita i Chicaga su ga ohrabrili da traži uzbuđenje i energičnost u različitim klubovima hamburgške scene i od tadamuzika preuzima kontrolu u njegovom životu.

 

Zajedno sa Sfunkt ekipom i svojim bliskim prijateljem i budućim produkcijskim partnerom Patlac-om, Matthias počinje da svira na sve većim i poznatijim događajima.

 

Njegovi horizonti su se proširili, veštine u produkciji izoštrile i posledica toga je debi izdanje pod nazivom Reichenbach za hamburgšku etiketu Liebe*Detail u 2006oj godini i sve do danas niže poznate trake za tu etiketu. 

 

 

The Tube ovog vikenda

The Tube ovog vikenda

 

Matthiah se probio u centar pažnje zahvaljujući jedinstvenoj strasti ka house i techno žanrovim. Njegova ljubav prema klubovima preplavljenim energijom, dobrom muzikom, pozitivnim i dragim ljudima, tera ga da radi sve više i više. Za njega, groove je najvažnija stvar i zato ne požuruje svoju muziku, provodi koliko god je potrebno vremena da je usavrši. Domaća publika ga zasigurno prepoznaje po njegovom trenutnom hitu Infinity koji pali dance foorove kako svetske tako i domaće scene.

Domaća podrška poznata beogradska/svetska klaberka i DJ, Tijana T a uz nju Alternacija – Dejan Tomka i Gregor, poslednji bastion andergraund muzike iz Novog Sada, koji pored Exit ekipe pokušava da održi kvalitetnu elektronsku scenu.

Ulaz u klub do 0:30 je besplatan, a cena karte posle toga je 300 dinara.