Home

VESTI

4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!

No Comments Najave

4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!I ovog vikenda u Novom Sadu ćemo imati priliku da uživamo u odličnom noćnom provodu sa kvalitetnom muzikom koju su nam spremili ovonedeljni gosti kluba THE END.

  

U petak slušamo Un Padre-a, kome će ovo biti prvi nastup u The End-u. Kombinacija sa rezidentom Dachony-em je pun pogodak, a Un Padre će se potruditi da ostavi što bolji utisak na novosadske klabere.

   

Subota je rezervisana za regionalnu Tech/House i Techno zvezdu MarkyZ-a koji je nastupao sa raznim velikanima svetske elektronske scene, a društvo u DJ pultu ove večeri će mu praviti rezident “Lindos Summer Paradise” događaja – Mr. Hugo!

 

17.11.2017. – UN PADRE & DACHONY

Nemanja Mihajlović aka Un Padre je DJ i producent poreklom iz Tuzle sa trenutnim prebivalištem u Beogradu. Svoju muzičku karijeru je započeo u Hip-Hop muzici, ali 2014. na Ibici shvata da mu elektronska muzika više leži. Za veoma kratko vreme uspeva da radi na svim viđenijim mestima u Beogradu i šire. Što se tiče njegovih setova, voli da kombinuje minimal, tech i hip-hop, a isto važi i za njegovu produkciju. Producenti i DJ-evi koji su najviše uticali na razvoj njegove karijere su Gramophondzie i Mene.
 
Danijel Jovanović Dachony muziku deli na dobru i lošu, a omljeni pravac nema. Na nastupima preferira house. Sa Fakirom i Aleksandrom Zec čini poznati novosadski trojac Wet Dreams. Pored višegodišnjih rezidentura u nekoliko novosadskih lokala nastupao je u mnogim mestima širom zemlje. Na nastupima mu je najbitnije samo da se svi osecaju dobro i da se super zezaju.

 

 

 4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!

4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!

 

 

Un Padre & Dachony @ The End Facebook Event

18.11.2017. – MARKYZ & MR. HUGO

Muzika i DJ-ing su oduvek bili najvažniji deo života ovog DJ-a i producenta, trenutno baziranog u Italiji, a njegovo umetničko ime je MarkyZ. U njegovim setovima čućete techno, deep, dub i dark ritmove pomešane tako da kod slušalaca izazovu emociju. Ima podršku nekih od najboljih svetskih producenata, a oni koji su ga čuli kažu da je velika nada italijanske scene. Prirodno, ulazi u produkcijske vode i izbacuje singl "Be Careful" za Deep Tech Records. Do sada je delio DJ pult sa izvođačima kao što su Ben Klock, Marcel Dettmann, Dave Clarke, Rødhåd, Pan-Pot, Richie Hawtin, Dax J, Nina Kraviz, UMEK, Dubfire, tINI, Marco Carola i mnogim drugim. 2017. postaje rezident DJ jednog od najpopularnijih klubova u Italiji – Mind Club.

 

 

4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!

4 tech-house i techno ELEMENTA ovog vikenda u NS!

 

 

Mr. Hugo je svoju DJ karijeru započeo 1983. u Oslu (Norveška) i narednih 25 godina ostaje tamo i dobija rezidenture u nekoliko klubova. Za to vreme dobija angažmane po Evropi i Americi, ali i kao jedini "beli" Dj u "Zulu Nation York" ekipi gde je sarađivao sa Afrika Bambaataa-om i CeCe Rodgers-om. Poslednjih 5 godina preko leta radi na Grčkim ostrvima, uglavnom na Rodosu sa kao rezident nekoliko beach barova i kao rezident "Lindos Summer Paradise" eventa koji tradicionalno okuplja preko 5000 ljudi.

MarkyZ & Mr. Hugo @ The End Facebook Event

The End  @ Facebook