Home

VESTI

10.000 obožavalaca već spremno za Depeche Mode! Promo ulaznice do 10. decembra

No Comments Najave

10 000 obožavalaca već spremno za Depeche Mode!Za veliki koncert Depeche Mode, koji će se održati 19. maja 2013. na Ušću u Beogradu, za samo četiri nedelje prodato je 10 000 ulaznica!

Za sve koji žele da se pridruže hiljadama fanova koji su već spremni za koncert, ulaznice po najpovoljnijoj promotivnoj ceni od 2990 dinara biće u prodaji do 10. decembra.

 

Nakon toga toga cena za parter iznosiće 3990 dinara, a dostupan je i ograničen broj ulaznica za fan pit po ceni od 5990 dinara i VIP ulaznice od 9900 dinara.

U Beograd će 19. maja stići obožavaoci Depeche Mode iz celog sveta. Ulaznice za koncert već su kupili fanovi iz Norveške, Austrije, Rusije, Grčke, Velike Britanije, Amerike, Nemačke, Francuske i Izraela, iz svih zemalja bivše Jugoslavije, kao i iz Bugarske, Mađarske i Rumunije.

 

 

 10 000 obožavalaca već spremno za Depeche Mode!

10 000 obožavalaca već spremno za Depeche Mode!

 

 
Ovo je prvi put da će publika u Srbiji imati priliku da prisustvuje koncertu elektronskih velikana.

Obožavaoci benda konačno će imati prilike da čuju jednog od najpoznatijih baritona pop kulture, Dejva Gahana, čiji stil pevanja je, baš kao i prepoznatljivi zvuk Depeche Mode, uticao na mnoge muzičare, ali i na generacije ljubitelja pop muzike.

„Volim nastupe uživo. Volim kontakt sa publikom na koncertima, izvođenje pesama po prvi put, svu tu ubrzanu energiju i izazove koji idu uz to. I dalje to volim više nego bilo koji drugi aspekt onoga što radimo, da budem iskren” izjavio je Dejv Gahan.

Bend je za april sledeće godine najavio izlazak novog albuma, te će publika u Srbiji imati prilike da čuje nove pesme, ali i čuvene hitove poput Enjoy the Silence, Personal Jesus, Just Can’t Get Enough, It’s No Good, Dream On…

 

 

 Depeche Mode

Depeche Mode
 
Ulaznice za koncert u Srbiji su među najpristupačnijim na turneji, a za publiku u našoj zemlji obezbeđena je i posebna promotivna cena ulaznica zbog otkazivanja koncerta 2009. godine.

Ulaznice se mogu kupiti online putem sajta Gigstix.com, kao i u Corner šopovima širom Srbije.

 
 
Ulaznice:
Parter (promotivna cena do 10. decembra): 2990 dinara
Parter (regularna cena): 3990 dinara
Fan pit: 5990 dinara
VIP: 9900 dinara
Online prodaja: www.gigstix.com
Prodajna mesta: Corner šopovi širom Srbije