Home

VESTI

Rezultati foto-konkursa “Praksa na delu”

No Comments Lifestyle

Fotografija: II nagrada _ Maja Berić, Beograd

Refoto časopis u saradnji sa kompanijama BS Procesor i Epson Italija početkom 2010. godine organizovali su foto-konkurs na temu "Praksa na delu". Finale ovog konkursa je izložba u galeriji Plato ILEGALA, koja će se održati 16. decembra 2010. godine, s početkom u 18h. Izložba će trajati do 07. januara 2011. godine.

 

Ovaj konkurs prati jednu od najpopularnijih rubrika u časopisu koja se bavi praktičnim aspektima fotografije tj. šta i kako fotografisati. Konkurs se održava već četvrtu godinu zaredom, a ove godine teme su bile: Perspektiva, Svetlo, Široki ugao, Dokumentarna fotografija, Kompozicija, Snimanje biljaka, Belo, Hrana, Table top, Enterijer i Slobodna tema.

 

Ova raznovrsnost tema rezultirala je odličnim fotografijama skoro u svim kategorijama što jasno ukazuje na rešenost čitalaca da se oprobaju u svim oblastima fotografije.

I nagrada - Valentina Bunić, Veliko Trgovišće, Hrvatska
I nagrada – Valentina Bunić, Veliko Trgovišće, Hrvatska

 

{xtypo_rounded2}Sa posebnim zadovoljstvom ističemo da je naša koleginica Marina Bugarčić učestvovala na konkursu i da je njena fotografija dobila pohvalu.

Čestitke od celokupne redakcije muzičkog magazina Clubbing.rs!{/xtypo_rounded2}

 

 

Pohvala - Marina Bugarčić, Beograd, Srbija

Pohvala – Marina Bugarčić, Beograd, Srbija

 

 

Na konkurs je pristiglo oko 2.500 fotografija. U januarskom izdanju Refoto časopisa biće objavljenje tri nagrađene fotografije, deset pohvaljenih kao i izbor najboljih fotografija pristiglih na poslednju temu konkursa – Enterijer.

 

Izbor od četrdeset najboljih, naravno i nagrađenih, fotografija biće izložen u galeriji Plato ILEGALA, na Akademskom platou br.1. Sve izložene fotografije odštampane su na Epson štampaču najviše klase u odličnom kvalitetu.

 

 

III nagrada - Goce Dimitrievski, Tetovo, Makedonija

III nagrada – Goce Dimitrievski, Tetovo, Makedonija

 

 

 

 

Izvor:
Designed.rs