Home

VESTI

I’m a freak, I’m unique!

No Comments Lifestyle

I'm a freak, I'm unique!Predstavljamo vam autentičnu modnu liniju, koja u najvećem delu svog asortimana predstavlja proizvode australijskog brenda Black Milk, Koishi Lamat, CM Milenika cipele, CM Klašnja cipele, ali pored toga u ponudi imaju i druge odevne predmete, poput dečije garderobe, unikatnih predmeta, aksesoara.
 
CM je brend namenjen slobodoumnim, opuštenim, urbanim, mladim ljudima i onima koji se tako osećaju, opuštenim ljudima koji svoje vreme provode kreativno, ali i onima koji se jednostavno dive bilo kojoj vrsti umetnosti.
 

Crno Mleko je internet prodavnica koja ima za cilj da omogući dostupnost domaćih alternativnih brendova i brendova iz celog sveta, a koji do sad nisu bili dostupni gradjanima Srbije zbog nemogućnosti kupovine preko PayPal-a.Takodje, jedan od ciljeva je i proširivanje svesti o tome da biti jedinstven pre svega predstavlja stvar kulture, a ne samo modni momenat. Izbegavanje uniformisanja i širenje alternativne kulture.

 

Black Milk etiketa australijskog dizajnera objedinjuje sve medije i sve umetnosti kroz printove na garderobi. Stim u vezi, odabrana kolekcija Crnog Mleka obuhvata likove iz stripova, filmske junake, superheroje, poznata umetnička dela slikara, kao što su Van Gog ili Bosh, pa sve do dalekih galaksija dubokog univerzuma.

 

 

 I'm a freak, I'm unique!

I'm a freak, I'm unique!

 

 

I na kraju, budite jedinstveni, a ne uniformisani.
I`m a freak, I`m unique!

Web site: www.crnomleko.rs
FB page: www.facebook.com/crnomleko
Promo video: www.youtube.com/watch?v=meHX4qnKGpU