Home

VESTI

Festival modnih unikata “Katapult”

No Comments Lifestyle

Warrior's Dance Festival u Beogradu 15.09.2012.Januar je mesec novih početaka, a ukoliko je vaša novogodišnja odluka da više ugađate sebi, modni festival “Katapult” pravo je mesto da  ispunite svoje obećanje.

Dvanaesti “Katapult“ biće održan od 20-22. januara od 10-22h u Delta City-ju, omiljenom beogradskom tržnom centru, i obilovaće modnim poslasticama koje nećete hteti da propustite. 

 

Program januarskog „Katapulta” obuhvatiće oko stotinu odabranih izlagača, koji će predstaviti  upečatljv nakit, maštovit modni asesoar i unikatnu odeću i obuću. Tokom tri dana trajanja festivala,  Delta City biće centar najkreativnijeg i najraznovrsnijeg šopinga u gradu.

 

 

 Festival modnih unikata "Katapult"

Festival modnih unikata "Katapult"

 

“Katapult“ je osmišljen od strane Pero Art Centra kao kulturno-umetnička manifestacija čiji je cilj promovisanje umetnika iz oblasti modnog dizajna i primenjene umetnosti .Ovim jedinstvenim dešavanjem u našem gradu, želimo široj javnosti da otkrijemo jedan novi, maštovitiji svet, naspram preovlađujućeg sveta serijske proizvodnje odeće, obuće i asesoara.  

Velika posećenost  prethodnih festivala i zadovoljstvo brojnih kupaca, najbolji su pokazatelji kvaliteta radova izlagača i zainteresovanosti javnosti za stvaralačke tokove mlađe generacije.

 

 

 

Festival modnih unikata "Katapult"
Delta City
20,21, 22. januar od 10h-22h