Home

VESTI

Burn Urban Jump na Trgu Republike

No Comments Lifestyle

Burn Urban Jump na Trgu Republike

Za sve ljubitelje zimskih ekstremnih sportova, Burn®, udruženje Freestylera i grad Beograd će preneti duh planine u centar Beograda organizovanjem Burn® Urban Jump-a snowboard takmičenja.

Ovo takmičenje je i od velikog turistiškog značaja pošto će se grad Beograd pridružiti brojnim gradovima Evrope koji organizuju slična snowboard dešavanja na velikim i najznačajnim gradskim trgovima.

 

Burn® Urban Jump-a će se održati na Trgu Republike, 29. januara od 19h do 22h.  

Takmičenje će se odvijati na veoma zahtevnoj i teškoj skakaonici, takmičari će praviti zalet uz pomoć winch-a, žičare koja će ih vući ka odskoku koji će biti visok 2,5 m a širok 4m.  

 

 Burn Urban Jump na Trgu Republike

Burn Urban Jump na Trgu Republike

 

 
Budući da je ovo takmičenje međunarodnog karaktera, pored naših snowbordera moći ćemo da  uživamo i u akrobacijama mnogih učesnika iz inostranstva. Zapravo, deset takmičara iz cele  Evrope oprobaće svoju snagu, veštinu i izdržljivost u ovom izuzetno atraktivnom sportu i takmičiće se za nagradni fond u vrednosti od 2000 evra.

Predstavnici Austrijske reprezentacije će biti glavni gosti na prvoj Beogradskoj skakaonici, Slovenački takmičari će im parirati kao jedna od vodećih svetskih sila u zimskim sportovima.

 

 

 {mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=ldG2zE8AjGg|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Burn Urban Jump 2011

 

 

Sistem sudjenja će biti u jam formatu što podrazumeva neprekidnu vožnju, sportista koji bude doskočio najviše različitih I teških trikova će biti pobednik.Sudije na takmićenju će biti iz zemalja
okruženja.

Organizatori su za publiku pripremili zanimljiv muzički program u okviru kojeg će nastupiti di-džejevi. Jedino što preostaje jeste da se toplo obučete, poneste sa sobom dobro raspoloženje i  podržite ove genijalne mlade momke.   

Više informacija o ovom događaju možete pronaći na našem web sajtu
www.udruzenjefreestylera.com