Home

VESTI

AvalancheRiskCityJam u Novom Sadu!

No Comments Lifestyle

AvalancheRiskCityJam u Novom Sadu!AvalanchRiskCityJam, snowboard takmičenje u gradskim uslovima, biće održano 23. i 24. decembra u Novom Sadu na platou Spensa. Izgradićemo privremenu ski i snowboard stazu, a događaj koji organizujemo jedinstven je u regionu.

   
U petak, 23. decembra na platou će se od 17 časova okupiti najistaknutiji skijaši i borderi iz istočne Evrope i regiona. Pozivamo sve bordere i skijaše da učestvuju u ovom jedinstvenom takmičenju.

   

Za najbolje smo pripremili i vredne nagrade. Sve što treba da urade je da popune online formular na sajtu www.arsf.rs (Prijave, City Jam), najkasnije do 18. decembra.

 

 Osim u vratolomijama koje izvode sportisti, posetioci ovog sportskog festivala moći će da uživaju i u Zimskom selu. U njemu ćete pronaći nešto za sve uzraste, a posebno izdvajamo adrenalin poligone, stenu za penjanje, zip line, zonu za ATB (mountain boarding) i MTB (mountain biking) sportove, kao i štand Fruške gore u kom ćemo vam predstaviti pogodnosti boravka u prirodi.

U Zimskom selu ćete moći i da se ugrejete i to na više načina. Možete da učestvujete u nekom od sportskih poligona, možete da posetite edukativni šator i pogledate prezentacije različitih sportova i popričate sa istaknutim sportistima, a možete i da se relaksirate uz čaj ili kuvano vino ili pojedete nešto od naših zimskih gurmanskih specijaliteta.

 

 

 AvalancheRiskCityJam u Novom Sadu!

AvalancheRiskCityJam u Novom Sadu!

 

 

Prvog dana festivala u centru pažnje će biti profesionalni sportisti, dok će subota u potpunosti biti posvećena građanima. Družimo se već od 9 časova kada će se na platou Spensa okupiti Moto Deda Mrazovi. Na stazi koju u petak koriste borderi, u subotu će se skijati i sankati deca. Organizovaćemo mini takmičenje u skijanju za najmlađe, a radiće i punktovi na kojima ćemo proveriti koliko ste precizni sa grudvama, koliko ste dobri na sankama i vešti u nekim od zimskih olimpijskih discilina.

Ako niste sportski tip možete posetiti naš kreativni kutak u kom ćemo praviti novogodišnju dekoraciju i ukrase od leda.

A da bi zimska, praznična idila bila potpuna na platou Spensa biće postavljene jelke sa busenom. Ako vam se neka posebno svidi, možete je kupiti i odneti kući i na taj način preneti deo našeg raspoloženja u vaš dom.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=vU-G9Pb_tEE|width=450|height=364{/mgmediabot2}
Promo video

 

AvalanchRiskCityJam organizuje  udruženje Friška gora uz podršku MONSTER energy drink, MK RESORT, INTERSPORT, SMOKING, Sportskog poslovnog centra Vojvodine – SPENS, Turističke organizacije Grada Novog Sada, Gradske uprave za sport i omladinu Grada Novog Sada, Turističke organizacije Srbije, Ski saveza Srbije i još mnogo drugih prijatelja programa.
 
Više informacija možete pronaći na sajtu www.arsf.rs, kao i na facebook stranici www.facebook.com/AvalancheRisk