Home

VESTI

“Zvuci leta” promovišu četiri festivala

No Comments Latest

"Zvuci leta" promovišu četiri letnja muzička festivalaNa koncertu "Zvuci leta u Srbiji", koji će biti održan 3. juna u Studentskom gradu, nastupiće "Bajaga i instruktori", grupa "Eyot", trubač Dejan Petrović i DJ Srđan.

Cilj koncerta je da se kroz predstavljanje festivala studenti upoznaju sa dražima turističkih putovanja po Srbiji. Tako će "EXIT" predstavljati DJ Zoran, "Nišvila" – grupa "Eyot", u ime "Beer festa" će svirati bend Momčila Bajagića-Bajage, dok će Guču predstavljati trubač Petrović.

 

Nastojimo da naši ljudi počnu da putuju po Srbiji i zato su festivali dobar mamac. Da zainteresujemo studente odlučili smo da napravimo žur u Studentskom gradu, gde živi nekih 5.000 mladih iz cele zemlje. Možda će posle ovog događaja razmisliti da posete nekog od prijatelja ili cimera – rekla je direktorka Turističke organizacije Srbije Gordana Plamenac.

 

 

 Beer Fest

Beer Fest, Beograd

 

 

Kako je najavljeno, koncert "Zvuci leta u Srbiji" deo je danas pokrenute kampanje TOS-a "Srbija. Moja zemlja. Moje putovanje", čiji je cilj privlačenje inostranih i domaćih turista u Srbiju.

Plamenac je rekla da će u Londonu na tri mesta na velikim ekranima nekoliko puta dnevno do avgusta ići TOS-ov spot koji najavljuje održavanje ovog leta "EXIT" u Novom Sadu, Sabora trubača u Guči, "Nišvila" u Nišu i "Beer fest" u Beogradu.

 

 

Izvor:
Blic