Home

VESTI

Zavirite u svet Red Bull muzičke akademije

No Comments Latest

Zavirite u svet Red Bull muzičke akademijeNa svom putu oko sveta u proteklih 15 godina Red Bull Music Academy je obišla neke od najznačajnijih muzičkih metropola naše planete, od Toronta i Londona, preko Madrida i Melburna pa sve do Njujorka u kojem je proslavila svoj 15. rođendan.

   

U muzičkom svetu je stekla veliki ugled, uvek se u pravo vreme nalazeći na pravome mestu.
   

MTV kanal će u četvrtak, 13. februara od 19:50, prikazati tri vezane emisije o najboljim momentima sa muzičkih radionica održanih u okviru Red Bull Music Academy u New Yorku i Madridu i saznaćete sve o načinu prijavljivanja za ovogodišnju Red Bull Muzičku Akademiju koja će se održati u Tokiju.

 

Dve grupe od po 30 odabranih učesnika – producenata, vokalista, DJeva, instrumentalista i generalno svih muzičkih talenata iz celog sveta se sastaju u novom gradu svake godine kako bi dve nedelje zajedno svirali, slušali predavanje od uspešnih svetski poznatih muzičara, ostvarili saradnje i nastupali u najboljim klubovima i muzičkim halama u tom gradu. Ako biste morali da zamislite mesto koje je nešto između naučne laboratorije, Visećih vrtova Vavilona i kućnog studija Kraftwerka, to bi bilo najpribližnije tom.

 

 

 Zavirite u svet Red Bull muzičke akademije

Zavirite u svet Red Bull muzičke akademije

 

 
Akademija je za 2014. odabrala Tokio. Aplikacije su otvorene od 15. januara do 18. marta na www.redbullmusicacademy.com.

 

Emisiju o Red Bull Academy možete pogledati na MTV kanalu – premijerno u četvrtak, 13. februara od 19:50

Reprize: petak 14.02. od 01:10
subota: 15.2 od 00:00
četvrtak: 20.02. od 19:50
petak, 21.02. od 01:10
subota 22.02. od 00:00.