Home

VESTI

Za vikend u Beogradu sajam audio i video tehnike!

No Comments Latest

Za vikend u Beogradu sajam audio i video tehnike!Sajam audio i video tehnike, Hi-Files Show, održava se 29. i 30. oktobra u Beogradu! Premijerno predstavljanje novih japanskih Technics uređaja.
 
Najveći sajam audio i video tehnike u Srbiji održaće se ovog vikenda,  29. i 30. oktobra u hotelu Holiday Inn na Novom Beogradu (Španskih boraca 74). Tradicionalni Hi-Files Show, kome je ovo trinaesto izdanje, predstaviće premijerno posetiocima u Beogradu novitete iz oblasti zvuka i slike.
 

Posebnu pažnju privlači premijerno predstavljanje najnovije linije japanskih Technics uređaja i gramofona, 4K projektor, domaće firme koje ručno prave gramofone i pojačala isključivo za inostrano tržište, a biće predstavljeni i brojni drugi uređaji koji su se pojavili na IFA sajmu u Berlinu.

 

 

 Za vikend u Beogradu sajam audio i video tehnike!

Za vikend u Beogradu sajam audio i video tehnike!

 

 

Posetioci će u salama i sobama na prvom i drugom spratu hotela imati priliku da vide i čuju aktuelnu ponudu hi-fi i audio-video uređaja, a na ovogodišnjem sajmu prijavljen je još veći broj izlagača i posetilaca, kao i premijera audio-video noviteta za domaće tržište.  Specifičnost ovog sajma jeste u tome da su određeni izlagači smešteni u sobama, tako da posetioci mogu da iskuse kvalitet zvuka i slike u realnim uslovima zatvorene prostorije.

 

Na najvećem Hi-Fi događaju u Srbiji biće prisutne distributerske kuće: 4Audio, M-Kabl, One Hi-Fi, Persej Audio, Player, Sretenović i Vox Trade, kao i domaći proizvođači Acoustic Invader i Dayens. Iz Slovenije stiže distributerska kuća Intek.

 

Za vikend u Beogradu sajam audio i video tehnike!

Za vikend u Beogradu sajam audio i video tehnike!

 

 

XIII Hi-Files Show biće otvoren za posetioce poslednjeg vikenda oktobra od 12 do 19 časova, a cena ulaznice iznosi 300 dinara i može se nabaviti na ulazu u sajamski prostor.

Ulaz je slobodan za žene i decu.

Više informacija možete pronaći na adresi: www.hi-files.show