Home

VESTI

Vodimo vas na koncert Dubioze kolektiva

No Comments Latest

Vodimo vas na koncert Dubioze kolektivaMTV i Gun Club predstavljaju bend koji će zbog velikog interesovanja publike održati dva beogradska koncerta. Dubioza Kolektiv nastupa u Beogradu dva dana, u subotu i nedelju 25. i 26. decembara u klubu Gun.

Dubioza kolektiv, jedan od najinteresantnijih sastava sa prostora bivše Jugoslavije,  za sedam godina su uspeli da steknu zavidnu bazu fanova širom Evrope.

 

Saradnjom sa muzičarima iz raznih muzičkih okvira i najrazličitijih podneblja, kreirali su prepoznatljiv muzički stil.

 

Sastav Dubioza kolektiv su 2003. godine osnovali bivši članovi grupe Gluho doba i Against Def Age, Adis Zvekić i Almir Hasanbegović, i sarajevskih Ornamenata, Brano Jakubović i Vedran Mujagić. Kasnije su se sastavu pridružili gitarista Armin Bušatlić, bubnjar Senad Šuta i perkusionista Orhan Oha Maslo.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi koncert u nedelju 26.12.2010. godine.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na [email protected] koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"DUBIOZA KOLEKTIV"

Rok za slanje mailova je do 10h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1} 

Četvrti studijski album Dubioza Kolektiva "5 do 12"  snimljen je u Sarajevu pod producentskom palicom Brane Jakubovića, a donosi gostovanja frontmena Plavog orkestra Saše Lošića – Loše i makedonskog benda Superhiks.

 

Dosad su nastupali na mnogim festivalima u Bosni i Hercegovini, Sloveniji, Mađarskoj, Italiji, Holandiji, a u četvrtak će izdanje "5 do 12" promovisati i u Beogradu.

 

 

Dubioza kolektiv

Dubioza kolektiv

 

Zbog velikog interesovanja beogradske publike, Dubioza kolektiv će održati dva koncerta u Gun Clubu – u subotu 25. i nedelju 26. decembra.

Karte mogu da sekupe po ceni od 900 dinara u pretprodaji, odnosno 1.100 dinara na dan koncerta.
(Pretprodaja karata u kafeu Šikarica, Skadarska 22)

 

 

MTV I GUN CLUB PREDSTAVLJAJU
DUBIOZA KOLEKTIV
KONCERTNA PROMOCIJA ALBUMA “5 do 12”
Subota 25. i nedelja 26. decembar

 

 

 {xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}