Home

VESTI

Vodimo vas na Go2 Halloween Party Vol.4

No Comments Latest

Vodimo vas na Go2 Halloween Party Vol.4

Da li ste ikada osetili pravi strah? Ovo nije obična noćna mora. Ovo je realnost.

Halloween maskenbal je najautentičnija žurka organizovana od strane GO2 koju svake godine poseti izmedju 1500 – 2500 ljudi. Zabava je organizovana u skladu sa estetikom karakterističnom za ovaj praznik – kao bal pod maskama sa poigravanjem na horor temu, što je uobičajna ikonografija Noći Veštica, 31. oktobra. 

 

Osim najpoznatijih DJ-eva, dobrog raspoloženja, fenomenalnog provoda i originalne scenografije, GO2  takođe svake godine organizuje izbor za najinteresantniji kostim noći i dodeljuje pobedniku nagradno putovanje.

 

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Delimo 5×2 karte za najbrže koji nam odgovore na pitanje – Gde je održan Halloween maskenbal 2009. godine?

Vaše odgovore nam šaljite na mail adresu [email protected]! Email je potrebno da sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona), a subject emaila napišite:"Go2 Halloween Party".

Rok za slanje mailova je do 27. oktobra 2011. godine u 12h, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon isteka roka.{/xtypo_rounded1}

 

Ove godine, Halloween maskenbal održaće se u subotu 29. oktobra od 21 h u Fabrici (Travnička br. 3).    

S' obzirom da je ovo četvrti put po redu da se održava ovaj event, sjajan provod je za garantovan! Zato kupite ulaznicu i obezbedite sebi mesto na ovom nesvakidašnjem događaju gde sva pravila prestaju da važe a čarolija tek počinje. Čekamo vas…

 Go2 Halloween Party

Go2 Halloween Party

 

 

LINE UP:
Bilke
Sasha Dee
Tom Colins
MeHighLow
Sale Radosavljević
Mirko & Meex
Petko Zarić
The Jackmills

 

 

 Go2 Halloween Party

Go2 Halloween Party

 

Halloween Maskenbal IV
Lokacija: Fabrika (ul.Travnička 3)
Dan: subota 29.10.2011.
Satnica: 21-05h
Kostim obavezan!

 

 

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na [email protected]!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}