Home

VESTI

Vodimo vas na dva koncerta Goribora

No Comments Latest

Vodimo vas na dva koncerta GoriboraGORIBOR je jedna od najperspektivnijih muzičkih grupa na području bivše Jugoslavije.

Njihova muzika je mešavina trip hopa i hipnotišućeg bluesa. Autor tekstova je pesnik i pevač Aleksandar Stojković ST čije pesme su nabijene snažnim emocijama i iskustvom života u Srbiji, u rudarskom gradu Boru.

 

Interesantno je da je Goribor među onim bendovima koji su veliku bazu fanova stekli prvo van granica svoje zemlje – na domaćem terenu tek kasnije. Ali ko god čuje Goribor, ne ostaje ravnodušan. Samim tim se baza fanova u Srbiji stvorila odjednom i u vellikom broju.

{xtypo_rounded1}Muzički magazin Clubbing.rs u saradnji sa organizatorima vas vodi na ovaj event.

Zainteresovani je potrebno da napišu email na ulaznice@clubbing.rs koji sadrži vaše podatke (ime, prezime i broj mobilnog telefona) i da u subject emaila napišu:"GORIBOR SUBOTA" i "GORIBOR NEDELJA".

Rok za slanje mailova
je do 17h na dan eventa, za svaki pojedinačni event, a dobitnike ćemo obavestiti mailom najkasnije 2h vremena nakon  isteka roka.{/xtypo_rounded1}

Njihovi nastupi predstavljaju jedinstveno emotivno iskustvo, a tako će biti i na dva koncerta koja će Goribor održati u subotu 24. i u nedelju 25. decembra u Gun Clubu u Miloša Pocerca 10. Bend najavljuje dva drugačija koncerta koja će se razlikovati u set listama, a po prvi put će izvesti i dve nove pesme koje će se naći na predstojećem albumu čiji je izlazak planiran za mart sledeće godine, a koji je snimljen u stuioju ,,Partyzan” u Puli.
 

 

 Goribor

Goribor

 

Beogradska publika će na dva koncerta u Gun Clubu moći da se uveri zašto je muzika Goribora ,,metafizika života, stanje svesti, uma i osećajnosti” i kako izgleda kada neko ,,hrabro i beskompromisno ogoli svoju dušu”.

Cena ulaznice u pretprodaji iznosi 600 dinara. Prodajna mesta su kafe Šikarica (Skadarska 22), blagajna Dom omladine, Pinball Wizard Records (Makedonska 30, TC Eurocentar) i sva Eventim prodajna mesta.

 

 

Subota 24. i nedelja 25. decembar
GORIBOR @ GUN CLUB
Ulaznice: 600 dinara u pretprodaji

{xtypo_rounded2}PRAVILA ZA UČESTVOVANJE U PODELI KARATA

Kako biste učestovali u podeli karata potrebno je da u subject email-a napišete ime eventa (ili filma), a u nastavku email-a upišete vaše ime i prezime, kao i broj mobilnog telefona. E-mail je potrebno poslati na ulaznice@clubbing.rs!

Molimo vas da za jedan event pošaljete samo jedan e-mail. Slanje više malova neće povećati vaše šanse za dobijanje karata. Ukoliko drugačije nije naglašeno! Ako u istom periodu delimo karte za nekoliko party-a, možete poslati po jedan mail za svaki.

Dobitnike karata obavestićemo mailom. Dobitnici su dužni da svoje prisustvo potvrde mailom u roku od 3 sata.

Kako bi zaštitili prava dobitnika karata i osigurali preuzimanje od strane dobitnika, Muzički internet magazin Clubbing.rs neće objavljivati imena dobitnika.{/xtypo_rounded2}