Home

VESTI

VH1 Premijera: The Rolling Stones – Doom And Gloom

No Comments Latest

VH1 Premijera: The Rolling Stones - Doom And Gloom Regionalni Vh1 kanal predstavlja svoju prvu ekskluzivnu TV premijeru – u pitanju je spot za najnoviji singl „Doom And Gloom“ legendarnog sastava The Rolling Stones, koji će gledaoci premijerno videti na Vh1 kanalu ovog ponedeljka, 26. novembra u 14:00.

Video će u periodu od 48 sati nakon svoje regionalne premijere biti emitovan isključivo na Vh1 kanalu i ni jedna druga TV stanica u regionu neće prikazati spot u periodu od dva dana!

 

Kontroverzni video za numeru „Doom And Gloom“ izazvao je burne reakcije kada je saopšteno da se u spotu pojavljuje glumica Naomi Rapace, koja u toplesu povraća, a nakon toga joj glava eksplodira.

Njena uloga je bila zahtevna jer, kako bend navodi, Naomi u ovom video ostvarenju puca na zombije i pokazuje zube umazane krvlju, a tema kojom se scenarista vodio jeste večna priča o sedam smrtnih grehova. Švedska glumica Naomi Rapace je pažnju svetske javnosti privukla na sebe glavnom ulogom u švedskoj verziji filma Devojka Sa Tetovažom Zmaja.

 

 

 VH1 Premijera: The Rolling Stones - Doom And Gloom

VH1 Premijera: The Rolling Stones – Doom And Gloom

 

 
Još jedan Šveđanin je učestvovao u kreiranju ovog vizuala – u pitanju je čuveni Jonas Akerlund, koji potpisuje režiju videa, a javnosti je poznat po zapaženom video ostvarenju za Madonin singl „Ray Of Light“ i spotu za „Smack My Bitch Up“, koji izvodi The Prodigy.

Numera „Doom And Gloom“ se nalazi na poslednjem albumu legendarnih Stinsa „GRRR“, a video je snimljen u Parizu, gde je bend boravio tokom proba za seriju live nastupa koju započinju svirkom u londonskoj O2 Areni ove nedelje, 25. novembra.

Ekskluzivna Vh1 premijera: The Rolling Stones – Doom And Gloom
Samo na Vh1 kanalu // ponedeljak, 26. novembar u 14:00