Home

VESTI

Veliki uspeh turneje Nu Sound Of Belgrade

No Comments Latest

Veliki uspeh turneje "Nu Sound Of Belgrade"Najaktuelnija imena srpske plesne scene, Zemlja Gruva, Svi na pod!i SevdahBaby, izuzetno uspešno okončali su turneju NU SOUND OF BELGRADE u regionu.
 
Turneja je počela u ljubljanskom centru urbane kulture Kino Šiška, 25. novembra, sledećeg dana srpski bendovi održali su zajednički koncert u kultnom klubu Močvara u Zagrebu, dok ih je poslednjeg dana turneje, 27. novembra, sarajevska publika dočekala u Domu mladih.

 

U organizaciji Doma omladine Beograda posetili su Ljubljanu, Zagreb i Sarajevo, a specijalni gost turneje bio je Vlada Divljan.

 

Svi koncerti bili su odlično posećeni, publika je do kasno u noć plesala i pevala uz pesme koje su, kako se ispostavilo, hitovi ne samo na domaćoj klupskoj sceni, već i u susednim zemljama. Dobra energija i fantastičan uspeh ove turneje bio je i formalna potvrda da je beogradska scena jedna od najživljih i najproduktivnijih u regionu.
 
Turneja NU SOUND OF BELGRADE još jedan je u nizu projekata Doma omladine Beograda u oblasti međunarodne saradnje. Pored organizovanja gostovanja mnogobrojnih inostranih umetnika u svom prostoru, Dom omladine Beograda ima razgranatu i plodnu saradnju sa nizom institucija kulture, formalnim i neformalnim umetničkim grupama u regionu, Evropi i svetu. U saradnji sa međunarodnim partnerima, DOB organizuje brojne programe predstavljanja domaće kulturne i umetničke scene u inostranstvu.

 

 

Veliki uspeh turneje "Nu Sound Of Belgrade" - Foto by Sagor Mešković

Veliki uspeh turneje "Nu Sound Of Belgrade" – Foto by Sagor Mešković