Home

VESTI

Velika novogodišnja rok žurka u Novom Sadu

No Comments Latest

Velika novogodišnja rok žurka u Novom Sadu

Atraktivan i originalan gradski doček nove godine u Novom Sadu održaće se na tri lokacije i okupiće 10 najaktuelnijih rok i pop bendova i izvođača iz regiona.

 

Objedinjujući popularne muzičare iz Novog Sada, kao što su Atheist Rap, Ritam Nereda, poznate mlade izvođače među kojima su Lollobrigida i Repetitor i iskusne KUD Idijote, uz posebnu binu sa tamburašima na čelu sa Zvonkom Bogdanom, doček 2010. u organizaciji Grada Novog Sada predstaviće jedinstveni gradski doček u našoj zemlji.  

Na centralnoj bini na Trgu slobode, koja nosi naziv  „Trgni se“, nastupiće jedanaest izvođača, uz pravu mešavinu muzičkih stilova. Publika na trgu moći će da čuje iskusne bendove koji imaju veliki broj fanova i garantuju dobru zabavu, među kojima su KUD Idijoti, Ritam Nereda, Atheist Rap i Milan Mumin…

 

Njima se pridružuju i dobitnici ovogodišnje MTV nagrade, hrvatski bend Lollobrigida, naš najpoznatiji hip hop izvođač, Marčelo, kao i najpopularniji mladi bendovi na domaćoj sceni kao što su Repetitor, S.A.R.S, Trance Balkan Desorganisation i Killo Killo.  

„Super disko“ bina u Katoličkoj porti namenjena je ljubiteljima elektronske muzike, a nastupiće, DJ Vanjanja, DJ XsaleX, DJ Fanatik i najnovija muzička atrakcija Sevdah Baby.

Za one koje vole tamburice i starogradski zvuk na bini pod nazivom „Prvi sneg“ koja će biti smeštena na Trgu mladenaca nastupiće tamburaški orkestri Laluđi i Zorule, a kao zvezda večeri nastupiće Zvonko Bogdan.

Drugačiji, moderan koncept novogodišnjeg dočeka u Novom Sadu privukao je veliki broj bendova koji su odlučili da 2010. dočekaju sa Novosađanima, a prvenstveno mlada publika imaće priliku da novu godinu dočeka na jedinoj gradskoj rok žurci u Srbiji.

 

SATNICA

 

BINA „PRVI SNEG“ TRG MLADENACA

BINA „PRVI SNEG“ TRG MLADENACA
21.00     Tamburaški orkestar Laluđi
23.30     Zvonko Bogdan
00.30     Tamburaški orkestar Zorule

 

 

BINA SUPER DISKO „KATOLIČKA PORTA“

 

BINA SUPER DISKO „KATOLIČKA PORTA“
20.00     DJ Vanjanja
21.00     Sevdah Baby  
22.30     DJ XsaleX
00.00     DJ Fanatik  

 

BINA „TRGNI SE” TRG SLOBODE

 

BINA „TRGNI SE” TRG SLOBODE
20.15     Killo Killo
20.40     Trance Balkan Desorganisation
21.10     Moomin
21.40     Repetitor
22.15     Marčelo
22.55     Lollobrigida
23.35     Atheist Rap
00.35     Ritam Nereda
01.20     Kud Idijoti
02.15     S.A.R.S.