Home

VESTI

Umek, Hoag & De Clerque u Klubu Amnesia,NS

No Comments Latest

 Portal HappyNoviSad.rs predstavlja novu žurku 28. februara u novosadskom klubu Amnesia.

 

Kao glavne zvezde večeri najavljeni su UMEK , MATTHEW HOAG, TOMY DE CLERQUE sa domaćom podrškom Nikola Majdanović,Vladimir Aćić, Dee Face.

 

Ulaznice možete nabaviti u  IPS prodavnici u Novom Sadu, GigsTix u Pariskom magazinu i u Bilet Servisu u  Beogradu.

 

Pretprodaja počinje 10. Februara a cene su  790 din – do 20. Februara , 990 din – do 28. Februara i 1190 din – na ulazu u klub.

 

U prilog vesti predlažemo Vam da pročitate interviju sa Vladimorom Aćićem, pred žurku u klubu Amnesia,  možete pročitati ovde !!!

 

 

 

UMEK / Slo

Uroš Umek, verovatno najpoznatiji producent i DJ iz ovog dela Evrope, zavodi mase svojim specifičnim bitovima već više od jedne decenije. Uvek u potrazi za novim zvukom i odlučan da preispita svaki postojeći kliše u muzici, uspeo je da definiše svoju sopstvenu viziju avangardnog tehna. Zajedno sa ljudima sa kojima deli poglede na muziku, uspeo je da stvori eru promena pravila dance muzike i to u obliku izdavačkih kuća ao što su Recycled Loops, Consumer Recreation i Astrodisco, koje su definitivno ucrtale Slovenački tehno na mapu svetske elektronske muzike. Početkom 2007, započeo je nešto novo – 1605 Music Therapy, što je označio kao početak drugog dela njegovog muzičkog stvaranja.

Kroz 1605, Umek uspešno balansira izmeÄ‘u brutalnih alternativnih zvukova sa jedne strane i himni epskih razmera dostojnu najvećih plesnih arena. U prvu grupu definitivno pripadaju njegovi singlovi Ricochet Effect, Another Matter Entirely i Utopia, dok drugu grupu čine poznati hitovi Posing As Me i Carbon Occasions, dve numere koje su razbile klupske barijere i osvojile radio talase, ispraćene sjajnim spotovima koji su se vrteli čak i na MTVu. A podrške čuvenih svetkih disk džokeja (Kleinenberg, Fergie, Tiesto, Digweed, Cox) definitivno su još jedan od dokaza da ne treba propustiti sjajne korake koje umek pravi sa terapijom 1605.

Jedno je sigurno – još od Lanicora, preko Gatexa i Zulu Samuraia – pa sve do današnjih singlova – Umek je bio i ostao jedna od najvažnijih persona na svetskoj tehno sceni, i definitivno najuspešniji tehno producent iz ovog dela Evrope.

MATTHEW HOAG / Slo

Jedna od najbitnijih stvari za razvoj muzičke karijere Matthew Hoaga je njegova velika strast za svetlosnim efektima. Kao klinac je postao light operater u jednom od lokalnih klubova, da bi koju godinu kasnije počeo da radi na lokalnoj radio stanici. Ubrzo nakon toga, Valentino Kanzyani ga je 'primetio' u Hrvatskoj na jednoj žurci i pozvao kod sebe u office. Tako je sve počelo za njega. Danas – Matthew pored vrlo uspešne DJ karijere – i dalje radi u muzičkom biznisu – i to za lejblove Recycled Loops, Jesus Loved You i  Earresistible Music.

TOMY DE CLERQUE / Slo

Tomy DeClerque – slovenački 'wonder boy', Umekov favorit za najboljeg producenta u 2008. godini. Njegov talenat, sjajna muzika i neverovatne tehničke mogućnosti – glavni su razlozi zašto je Jesus Loved You etiketa toliko jako želela da upravo on napravi "Simplicity" mix CD.