Home

VESTI

Tuborg vas vozi na Exit festival

No Comments Latest

Tuborg vas vozi na Exit festival, 2011U okviru kampanje “Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, koju zajednički uspešno realizuju kompanija Carlsberg i Exit šestu godinu zaredom, biće angažovano preko 70 Tuborgovih autobusa koji će posetioce na Exit dovesti iz svih većih regionalnih centara i iz gradova u Srbiji.

 

Osnovni cilj kampanje “Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, jeste podizanje nivoa svesti među mladim ljudima o rizicima koje nosi vožnja pod uticajem alkohola.

 

Prema velikom interesovanju koje svake godine  vlada za kampanju Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, ove godine će se Tuborgovim autobusima prevesti preko 5000 posetilaca festivala iz regiona i Srbije.

 

Autobusi kreću iz sledećih gradova:

 

U Srbiji: Čačak, Kraljevo,Kragujevac, Užice,Valjevo, Šabac, Ruma, Niš,Paraćin,Jagodina, Beograd, Zrenjanin i Subotica.

 

U regionu:  Ljubljana, Split, Osijek, Zagreb, Rijeka, Banja Luka, Tuzla, Doboj, Mostar, Bijeljina, Zenica, Sarajevo, Skoplje, Podgorica.

 

 

 Tuborg, akcija protiv vožnje pod dejstvom alkohola, Exit, 2011

Tuborg, akcija protiv vožnje pod dejstvom alkohola, Exit, 2011

 

 

Pravo na prevoz Tuborgovim autobusima imaju posetioci festivala iz regiona i Srbije koji imaju  ulaznicu/vaučer za festival,  bilo da su  je kupili, ili osvojili putem promotivnih aktivnosti i  koji se u predviđenom roku (do popunjavanja mesta) prijave.Prijavljivanje za prevoz će se vršiti jedino putem online aplikacije na sajtu ovom linku.

 

Podsećamo da je broj mesta ograničen i da će pravo na prevoz ostvariti samo oni koji se najbrže prijave. U okviru kampanje “Ako vozim ne pijem ako pijem ne vozim”, nije obezbeđen i besplatan smeštaj u Exit vilidžu.

 

Nema potrebe da vozite do festivala. Opasno je i ekološki neodrživo. Prijavite se i budite deo velike Tuborg akcije. Možda na sedištu pored upoznate i nekog posebnog!