Home

VESTI

Tuborg nastavlja letnji clubbing

No Comments Latest

 

Tuborg Green tokom ovog leta nastavlja seriju žurki koje će biti organizovane na splavu Sound.

Ovoga puta Tuborg tim poziva sve ljubitelje dobrog zvuka da siđu na reku i da se osveže i rashlade tokom leta u Beogradu uz ritmove elektronske muzike i brojnih izvođača koje će predstaviti domaćoj publici.

Tuborg žurka biće održana 17.jula na splavu Sound, a nastupitće inostrani izvođači Jazzy M i Soul Avengerz.

Ova Tuborg žurka počinje od 22h i promotivnog je karaktera, što znači da su ulaznice besplatne, ali obavezne i deliće se putem različitih medija, kao i od strane promo timova po kafićima i klubovima.

 

 

Tuborg Green poznat kao sinonim dobre zabave, koji podržava moderne muzičke pravce i izvoÄ‘ače, kao brend  je posvećen inovativnosti u svakom pogledu.

 

Tuborg Green je pokrenuo ili sponzorisao mnogobrojna muzička dešavanja, od kojih je Green Fest – organizovan prvi put prošle godine na kome je nastupao Red Hot Chilli Peppers, potom Green Beat dvodnevni dogaÄ‘aj koji se već treću godinu za redom održava krajem leta u Beogradu i najveći festival u Jugoistočnoj Evropi- »EXIT«, čiji će Tuborg biti sponzor i oficijelno pivo četvrtu godinu za redom.

 

Tuborg Green je od ove godine započeo i novi koncept pod nazivom Green Spot – pokretna diskoteka koja će obići dvadeset i osam gradova širom Srbije i mladim ljubiteljima elektronskog zvuka pokloniti dobru i jedinstvenu zabavu.