Home

VESTI

Tuborg i 24 sata novogodišnji party

No Comments Latest

 Za ovogodišnji doček 2009-te godine, Tuborg i 24 Sata organizuju zabavu koja će uvesti sve posetioce u Novu godinu uz veliku količinu pozitivne energije i emocija.

 

Da bi Expo Centar i ove godine bio jedna od najpoželjnih lokacija za doček Nove godine, Tuborg i 24 sata su izabrali najprepoznatljivija imena iz sveta house muzike koji će na najbolji način ulepšati doček Nove godine.  Jedno ime koje je poznato širom sveta i DJ koji je svojim hit singlom «Destination Calabria» osvajao sve klupske podijume je Alex Gaudino, a pored njega nastupiće i italijanski bend SPIT, sačinjen od dva DJ-a i pevačice, koji nikako ne zaostaju svojim globalnim hitom «Falling». Pored inostranih gostiju, za domaću podršku biće zaduženi DJ-evi Mirko i Meex.

Za novogodišnju noć izabrali smo jednu od najinspirativnijih lokacija – EXPO centar /Španskih boraca 74A, Novi Beograd/, pa će samim tim i puna pažnja biti usmerena na kompletan vizuelni sadržaj. Akcenat ove žurke, pored odabira izvoÄ‘ača, podjednako je stavljen i na odlično isplaniranu i aktivnu scenografiju, koja će činiti jedan kompletan audio-vizuelni doživljaj. Kostimirane igračice, perike, vatromet, samo su neki od detalja koji će učiniti da svim posetiocima ova noć ostane u nezaboravnom sećanju.  

 

Karte se u pretprodaji mogu naći po ceni od 2000 dinara, a prodajna mesta su: Bilet servis Trg Republike, Mamut, Merkator i ostala prodajna mesta IPS store-a,  Eventim, CS Card Service Beogradske Arene.

Alex Gaudino je svoju muzičku avanturu započeo u Italiji još 1993. godine u poznatim izdavačkim kućama “Flying Records” i “UMM”. 1998 uz podršku Maiolini-ja, Alek Gaudino prelazi u Rise Records, koja je postala jedna od cenjenijih evropskih izdavačkih kuća, a Alex je postao jedini italijanski DJ koji je imao svoje dve numere, na listi britanskih prodajnih top-lista a das u se nalazile  na prvim mestima.

2005. godine muzički uspeh Gaudina se nastavlja i to izdavanjem numere “Lil Love Little Love”,  koja je nominovana od strane Musica & Dischi za najbolju italijansku plesnu numeru godine, a usledio je i veliki broj remix-a koje je radio za Pete-a Tong-a, Mousse T-ja i druge.

Možda dosadašnji najveći uspeh u svetu muzičkih ostvarenja, Alex doživljava upravo numerom “Destination Calabria”, koja je izglasana za najbolju plesnu numeru na prestižnoj Popkopmm konferenciji, nakon čega je osvojio i sve top liste u Britaniji i Francuskoj.

Njegov noviji projekat “1 of 100 So Fast”, koji je uradio sa partnerima Maurizio-jom Nari–jem i Ronnie-jem Milani-jem izašao je krajem 2007.godine, a 2008. je obeležio novi singl “Watch Out”.

Kao veoma talentovan i cenjen DJ, Alex Gaudino se može čuti u svim evropskim gradovima, a destinacija koja je zaokružena za doček 2009. godine jeste Beograd, gde će Alex svojim veselim muzičkim izborom napraviti atmosferu kakva dolikuje Novogodišnjoj noći!

SPIT je veoma mlad muzički projekat koji će u Beogradu predstaviti DJ Daddy’s Groove i pevačica Imma, potpisali su izdavački ugovor sa kućom „Test Pressing“, a prvi singl „Falling“ postao je globalni hit, koji je za samo nekoliko meseci od pojavljivanja okupirao sve svetske top liste, radio stanice i klubove!  

Hit singl “Falling” je čitava dva meseca bio promovisan na BBC Radio One-u, a 2008. godine u Majamiju na Winter Music Conference-u “Falling” je bila najslušanija numera. Ova numera nalazi se na mnogobrojnim kompilacijama, a nakon velikog uspeha koju je doživela na Youtube-u, video spot se emitovao i još se emituje na svim muzičkim TV stanicama.