Home

VESTI

Tuborg Green Spot

No Comments Latest

Kompanija "Carlsberg Srbija" sa svojim brendom Tuborg započela je novi koncept muzičkih dešavanja pod nazivom „Tuborg Green Spot” koji će obići gotovo čitavu Srbiju.

Poziv je upućen svim ljubiteljima dobrog klubskog zvuka, da se pridruže na žurkama koje će biti organizovane u 28 gradova širom Srbije tokom 2008. godine. „Green Spot” je pokretna diskoteka kapaciteta do 2 hiljade ljudi, koja sadrži kompletnu rasvetu, audio tehniku, šankove, di džej binu i druge prateće elemente.

Na Tuborg žurkama, nastupe će imati veliki broj domaćih di džejeva (Aćim, Marko Vuković, Goran Starčević, "Mirko & Meex", "Oysha" i još mnogi drugi). „Green spot“ kreće od marta meseca i trajaće do kraja godine, a žurke će biti organizovane gotovo svakog vikenda u većim gradovima Srbije. Jedanaest žurki je planirano da se održi u Vojvodini, četrnaest u Centralnoj i 4 u Južnoj Srbiji.  Ulaznice za sve „Tuborg Green Spot” žurke su besplatne, ali i neophodne i moći će da se nabave putem svih vrsta medija, kao i preko Tuborg timova koji će iste deliti po klubovima i kafićima u svakom gradu.

"Tuborg Green Spot" u Suboticu stiže 12. aprila. Lokacija je parking muškog štranda (Kanjiski Put bb), a nastupaju di džejevi Marko Vuković, "Mirko & Meex".

Kikindu će "Tuborg Green Spot" posetiti 19. aprila, a lokacija je ulica Branka Vujina bb, dok će na žurci nastupiti inostrani izvođač Aleks Majls u pratnji perkusioniste, kao i domaći di džejevi Goran Starčević i "Oysha".

U narednom periodu "Green Spot" posetiće i Pančevo, 26.aprila na Platou kluba vojske, a nastupiće Aćim, "Mirko & Meex", kao i Kragujevac, 3.maja u Sportskom centru Mladost, ul. Grada Sirene 15 gde će nastupiti Marko Vuković i "Oysha".