Home

VESTI

Trashoteque @ Klub Energija

No Comments Latest

 TRASHCOTHEQUE je novo klupsko veče posvećeno globalnoj rave kulturi, new rave-u, electro disco-u i indie zvuku, koje se svakog čevrtka održava u klubu “Energija”(Nušićeva 8, Beograd).

 

Mesto na kome se na izvanredan i misteriozan način dodiruju i povezuju “DFA” i “LCD soundsystem” u New York-u sa “Erol Alkan-om”,  “Simian-om” i  “Klaxons-ima” u Londonu, “Kitsune” i “Valerie” u Parizu sa  “Van She” i “The Presets” u Australiji.

 

 

“Trashcotheque” veče startovalo je pre dve nedelje i nakon dva održana party-ja, u punom klubu “Energija”, pred mladom gradskom ekipom željnom dobrog provoda, nastavlja da predstavlja beogradskoj publici domaće artiste i artiste iz regiona svake nedelje, ali i internacionalne jednom mesečno. Tako je prošlog četvrtka nastupio “Datascent” iz Budimpešte, a već narednog gost grada biće nova britanska zvezda i producent “FOAMO”, koji će po prvi put nastupiti u Beogradu.

Ideja Toby Brundin-a, (roÄ‘en u Londonu, a zbog interesovanja za lokalne i umetnike iz regiona preselio se u Beograd) pokretača “Trashcotheque” večeri i resident DJ-a, je povratak dobre zabave i glamura u beogradske klubove. Danas postoji nemerljivo mnogo sjajne muzike, mnogo novih muzičkih formi, a samo nekolicina DJ-eva koji je kod nas pustaju: "Banana Rave”, “Felony Flats”, “Toby Trash” (Toby Brundin)… Želja nam je da “Trashcotheque” postane šansa za predstavljanje najboljih talenata iz regiona i sveta.

I jos nešto vazno je kaže Toby: “Postoji mnogo dobrih klupsih veceri u Beogradu, ali se održavaju na mestima koja imaju jako loš zvuk i prljave toalete. Prvo sto sam pomisio nakon svog debi nastupa u “Energiji” bilo je: Ovo mesto ima sjajan zvuk, lepe toalete i divnu udobnost. Zasto nije više popularno? Tada sam doneo odluku da napravim i pokrenem svoje sopstveno veče upravo u tom klubu!”

Za razliku od mnogih klubova u gradu, zabava u “Energiji” startuje od 22:00h, uz “happy hour” i piće po promo cenama do ponoći. Dakle, publika ima dosta vremena da se dobro zagreje i to na sve načine!

 

PROGRAM:

Zalutale Sa Rejva

www.myspace.com/zalutalesarejva

 

Inspektor (Banana Rave)

www.myspace.com/djmegainspektor

 

Biskoteka (Banana Rave)

www.myspace.com/biske

 

Toby Trash

www.myspace.com/abdultom

www.myspace.com/svetlanaindusties

www.myspace.com/trashcotheque

 

ULAZ SLOBODAN !!
 

 

PROGRAM: