Home

VESTI

Tom Stephan @ Andergraund

No Comments Latest

 

 U klubu Anderaund 25 decembra,kao gostujući Dj, nasupiće Tom Stephan aka Superchumb.

 

Tom Stephan aka Superchumbo jedan je od aktivnijih producenata moderne generacije u Velikoj Britanili ali i širom planete. On je i remixer, DJ osnivač vlastitog labela Chumbobundo preko kojeg je dobio pohvale za produkciju od Deep Disha i mnogih drugih. TakoÄ‘er je član velike postave Stealth Recordsa. U svoje setove često ubacuje mnogo deep tribal house.

Kada ga je prijatelj odveo u čuveni Sound Factory oduševio se prljavim zvucima Juniora Vasqueza." Nikada ranije nisam  čuo ovako nešto…zvuke DJ Pierre, Cajmere, X Press 2…tako da sam postao zaljubljenik u house preko noći" – izjavio je posle te noći. 

 

Clubbing.rs, u saradnji sa organizatorom, deli 5×2 karte našim posetiocima. Zainteresovani je potrebno da pošalju e-mail na n sjankovic@clubbing.rs Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. Ova adresa je zaštićena od robota. Potreban vam je Java-skripta da bi ste je videli. koji sadrži ime, prezime i broj telefona. Subject: Tom Stephan@Andergraund !

 

 

 

 Evo šta nas očekuje naredenih dana u klubu Andergraund:

 

Dec 26 2008 11:00P
KINETIC VIBE NIGHT – BOKEE, DACHA

Dec 26 2008 11:00P
mali klub: AFIRMISANJE FINALE – DECEMBAR

Dec 27 2008 11:00P
ElektroCity – REZONANT PROMO PARTY: MARKO VUKOVIC , DUSHAN, EN-TROPIC, NEMY

Dec 27 2008 11:00P
mali klub: GOYA I NATAŠA , MILOŠ PAVLOVIC , STAFFAN SLADIK

Dec 31 2008 9:00P
NOVA GODINA – NEW YEAR