Home

VESTI

Tina Turner u Beogradu?

No Comments Latest

Beogradska "Arena", najverovatnije će tokom sledeće godine na svojoj sceni ugostiti najvitalniju rok damu, Tinu Tarner.

Kako "Blic" nezvanično saznaje, nekoliko srpskih promotera pregovara o organizovanju njenog koncerta u Beogradu, pa bi u evropskom delu turneje "Tina: Live in Concert", i Beograd mogao da se nađe na spisku evropskih gradova koji sa nestrpljenjem očekuju Tinu na unapred rasprodatim koncertima.

U julu 2000. Godine, Tina je na rasprodatom Vembli stadionu u Londonu završila "Twenty Four Seven“ turneju, i saopštila da je to bio njen oproštajni koncert.

Šezdesetdevetogodišnja pevačica se, na sreću, predomislila, zakazala novu turneju i već na prvom koncertu u Kanzas Sitiju pokazala da je u vrhunskoj formi – pevala je skoro dva i po sata svoje hitove "Private Dancer", "What’s Love Got To Do With It", "Steamy Windows", "Nutbush City Limits" i brojne druge bisere pedesetogodišnje karijere.

 

U međuvremenu Tina je izdala i kompilaciju svojih najvećih hitova sa dve bonus numere.

Ono što je potpuno sigurno je da je Tina u odličnoj formi, pogledajte kako zvuči i izgleda na "Tina: Live in Concert" – 2008 – "Proud Mary" uz gošÄ‡e Opru Vinfri i Šer!!

Tina će do 13. decembra održati 37 koncerata u Americi, a evropski deo turneje počinje 14. januara 2009. nastupom u Kelnu

 

 

 

 

Vest objavio:

MTS MONDO