Home

VESTI

Tika-Taka-Tika-Taka

No Comments Latest

Produžen rok za slanje radova!

Magazin urbane kulture Clubbing.rs organizuje:
NAGRADNU IGRU “VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST ”

Za razliku od prošle, ove godine smo Vam pripremili više kvalitetnijeg sadržaja, najava, vesti, fotografija, video klipova… ali i nagrada. Ovde smo da najavimo najnoviju nagradnu igru, pod somboličnim nazivom "Snimaj, Slikaj, Nacrtaj…", i zvaničnim “VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST ”.

Vodimo DVA najkreativnija člana na Tuborg Green Fest i koncert jednog od najpopularnijih i svakako najboljih svetkih bendova – Depeche Mode!

Obzirom da smo primili veliki broj emailova sa molbom da se produži rok za slanje radova, bili smo prinuđeni malo prilagoditi pravila same nagradne igre, a zaista smo se potrudili da to pre svega učesnici ne osete. Tako je odlučeno da se rok za slanje radova pomera za 15. Maj! Odmah nakon toga, žiri će uzeti dan / dva u razmatranje i procenu radova, kako bi se odredio pobednik.

Molimo sve zainteresovane da već pristupe kreiranju svojih "masterpeace" radova, jer novog odlaganja neće biti.

Zainteresovani clubberi je potrebno da nam do 15. maja 2009. godine dostave svoje radove (video klipove, fotografije ili crteže) na temu "Sounds of the universe" i to na becreative at clubbing dot rs

 

 

VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST

 

 

 

 

U rad pošaljite i sledeće podatke:

1. Ime i prezime

2. Broj telefona

3. Broj lične karte

 

Radovi se dostavljaju isključivo u elektronskom formatu.

– Video fajlovi su ograničeni na najviše 3 minuta. Uploadovati ih na Rapidshare.com i poslati nam link.

Fotografije koje nam šaljete je potrebno da budu ne manje od 180dpi.

Crteži mogu da nam se pošalju skenirani (jpg, png, bmp…) ili ukoliko ste rad uradili u nekog od programa za crtanje pošaljite nam izvorni fajl.

Svi formati su dozvoljeni.

 

Pobednika će odrediti zbir bogova sakupljenih u glasanju žirija, koji čini uredništvo portala.

 

Video klipovi će biti postavlljeni u VIDEO sekciji našeg sajta, dok će se za fotografije i crteže otvoriti posebna kategorija u Galeriji slika.

 

Apelujemo na sve zainteresovane, da će se pre svega ceniti kreativnost i fer borba, jer ih to definitivno vodi na koncert Depeche Mode-a koji nastupaju u okviru Tuborg Green Fest-a!

 

 

 

SREĆNO SVIMA!
ZABAVIMO SE! BUDIMO KREATIVNI!


VIBE YOURSELF @ TUBORG GREEN FEST


Clubbing.rs
 
 
 
 
Uredništvo portala
www.clubbing.rs