Home

VESTI

The Toronto Drug Bust osvajaju region

No Comments Latest

The Toronto Drug Bust osvajaju regionGrupa predvođena Izakom Koširom rešila je da tokom ove godine pokori region, a sva je prilika da će u tome i uspeti.
 
Ovih dana The Toronto Drug Bust rade punom parom na raznim poljima, a sve u cilju predstavljanja svog delovanja i prvog albuma “Enfant Terrible”, koji je regionalna i svetska kritika ocenila najvišim ocenama.
 

Upravo se nalaze u studiju gde privode kraju rad na jednoj pesmi grupe R.E.M., koja će se naći na kompilaciji u okviru projekta podržanog od strane Američke ambasade. Članovi slovenačko-finskog sastava nisu mogli da otkriju više detalja, ali postoje indicije i da R.E.M. lično uzmu učešće u celoj priči.

Obzirom da je prošlo dve godine od izlaska njihovog prvog albuma, najavljeno je da će uskoro krenuti i sa radom na novom autorskom materijalu, a takođe se očekuje i novi spot.

 

 

 The Toronto Drug Bust osvajaju region

The Toronto Drug Bust osvajaju region

 

 

Da je reč o perspektivnom sastavu potvrđuje i činjenica da će tokom nadolazećeg leta nastupiti na puno respektabilnih festivala u regiji, a hrvatski Terraneo, čuveni mađarski Sziget i Eco Star koji se ove godine održava po prvi put u Paraćinu, samo su neki od njih.