Home

VESTI

Submarine otvorio baštu u centru Beograda

No Comments Latest

Submarine otvorio baštu u centru BeogradaSubmarine otvorio baštu u centru Beograda. Najzdraviji burgeri u gradu od sada i na otvorenom!
  
Submarine je ove nedelje, sa svim ljubiteljima gourmet burgera proslavio otvaranje bašte na dobro poznatoj adresi, u strogom centru grada, Kralja Petra 20a. Bašta predstavlja savršen dodatak zabavnom i savremenom ambijentu poznatom po jedinstvenoj otvorenoj peći na drveni ugalj.
 

Brojni predstavnici medija i urbane kulture imali su prilike da uživaju u burgerima vrhunskog kvaliteta od pažljivo biranih prirodnih i domaćih sastojaka. Svi sastojci Submarine burgera su ne samo sveži i nikada zamrznuti, već su i bez aditiva i pojačivača ukusa. Tako su u uz najzdravije burgere u gradu i muziku DJ Teodore Von Contex, koja je ovom prilikom zabavljala goste, uživali Lea Dobričić, Viktor Savić koji nije krio svoje oduševljenje: ˝Burgeri su zaista fenomenalni, lokacija je odlična, a posebno su me oduševile integralna varijanta kao i burger umotan u salatu pa čak i oni koji broje kalorije mogu da uživaju.˝

 

 

 Submarine otvorio baštu u centru Beograda

Submarine otvorio baštu u centru Beograda

Viktor Savic, Lea Dobricic i Dženka

 

 

Submarine posebnu pažnju posvećuje kvalitetu svoje ponude i trudi se da kroz odabir prirodnih domaćih sastojaka podrži lokalne proizvođače. Jedan od partnera koncepta Aleksandar Krstić detaljnije govori o generalnim ciljevima: ‚‚Želja nam je bila da gostima pružimo nesvakidašnji vizuelni i gastronomski doživljaj sa neobičnim kombinacijama burgera, urbanom kulturom i grafičkim intervencijama u prostoru. Takođe, vrlo vodimo računa o kvalitetu i poreklu svih namirnica. Snabdevamo se od lokalnih proizvođača dok pivo kupujemo isključivo od lokalnih ‚‚craft“ pivara. Na ovaj način verujemo da doprinosimo opštem dobru podržavajući lokalnu zajednicu, dok u isto vreme vodimo računa o kvalitetu naše ponude hrane koja se pravi isključivo od svežih i nikada zamrzavanih namirnica, bez aditiva i pojačivača ukusa“ Pored standardne ponude koju osim burgera čine još rebarca i škampi, gosti su imali priliku da uživaju i u vegetarijanskoj ponudi. Neki od njih su došli u pratnji svojih najboljih četvoronožnih prijatelja, kojima osoblje restorana uvek posebnu pažnju posvećuje.

 

 

Submarine otvorio baštu u centru Beograda

Submarine otvorio baštu u centru Beograda

 

 

Lokacije i kontakt:
Kralja Petra 20a
Beograd, Srbija
Facebook
Instagram

O Submarine restoranima

Želimo na vaš tanjir servirati, napokon, nešto drugačije i predstaviti vam burger kakav još niste probali. Zdrav i ukusan, zavodljiv i maštovit – to je burger o kojem ćete pričati prijateljima i uz koji ćete uživati sa najmilijima. Samo prirodni i domaci sastojci, bez aditiva i pojačivača ukusa, bas kako bi trebalo biti. Probajte pecivo koje svako jutro peče naš lokalni pekar, meso koje od najfinijih komada sprema naš mesar. Nikad zamrznuto, uvek sveže!