Home

VESTI

Stop Making Sense organizuje takmičenje za DJ-eve iz regiona!

No Comments Latest

Stop Making Sense organizuje takmičenje za DJ-eve iz regiona!Stop Making Sense vraća se u Tisno šestu godinu zaredom, od od 16. – 19. jula 2015.  Lineup čine DJ Koze, The Black Madonna, Moomin, Jackmaster, Anja Schneider, Nick Höppner i Anthony Naples….uz njih mogu vrteti i mlade snage ako se do 15. juna prijave na konkurs, a osigurane su i cene ulaznica sa popustom za regiju.
 
Stop Making Sense festival se održava šesti put u Tisnom od 16. – 19. jula 2015. na lokaciji The Garden Tisno. 

  

U saradnji sa Zero Show radijskom emisijom koju na Radio808 vodi Jan Kinčl Zero, jedan od izvođača na ovogodišnjem lineupu, Stop Making Sense poziva sve mlade talente iz regije da pošalju svoje mikseve i zasviraju na festivalu. Pobednik konkursa nastupiće na Beach stageu Stop Making Sense festivala i osvaja festivalsku ulaznicu za sebe i 3 prijatelja.

 

Potrebno je poslati snimak u trajanju od 45 do 60 minuta. Žanr nije strogo definisan, no imajte u vidu program Stop Making Sense festivala. Miks će ocenjivati žiri Stop Making Sense festivala koji će posebnu pažnju obratiti na muzičku selekciju, ali i tehniku miksanja. Ne zaboravite raširiti glas putem socijalnih mreža ili dobrom starom usmenom predajom jer u onim situacijama kada će žiri biti neodlučan, presudiće broj like-ova i preslušavanja miksa.

Prijaviti se mogu DJ-evi iz regije. Snimak je potrebno uploadovati na vlastiti Soundcloud nalog i poslati na adresu [email protected], a miks treba u opisu sadržati ime DJ-a, naziv miksa, spisak pesama i email adresu za kontakt. Svi radovi će biti javno objavljeni na profilu. Prijave se primaju do 15. juna 2015., a rezultati će biti poznati do 25. juna 2015.

Pažljivo biran lineup Stop Making Sense festivala kombinuje eklektične zvuke undergrounda s onima najpoznatijih DJ kolektiva, a sve se odvija na festivalskoj lokaciji The Garden Tisno, zabavama na brodovima i klubu Barbarella's na otvorenom. Na leto u goste dolazi DJ Koze, jedan od najpoznatijih njemačkih DJ-eva i producenata, a predvodiće ekipu Tesselate zabave na brodu.  Levon Vincent će zajedno s Nick Höppnerom u klubu Barbarella's predstaviti zvuke koji dokazano teraju na ples. The Black Madonna je već prepoznatljivo ime na sceni koje svakim nastupom gradi dinamične i razigrane vinyl setove na potezu od disca do techna. Jedan od najproduktivnijih engleskih producenata Graeme Clark iliti The Revenge obiležiće subotu uz Get Diverted ekipu i obojiti dan svojim disco tonovima. Na SMS dolazi i Moomin, nemački deep house producent kojeg često nazivaju mađioničarem house muzike. I ove godine domaći momci asistiraju u programu, tako će u petak Beach Bar domaćin biti DJ i radijski voditelj Jan Kinčl Zero koji će predstaviti lokalnu scenu, te pobednika DJ konkursa, a još se očekuje i po koje iznenađenje. Puni lineup pogledajte ovde

Muzika vas okružuje 18 sati dnevno, na festivalskoj lokaciji u Tisnom ili u klubu Barbarella’s, a dnevno isplovljavaju dve zabave na brodovima koje režiraju ekipe Mobilee, Tesselate, Warm, Percolate, Get Diverted, Club te je u gostima Martyn, Jackmaster, Jasper James, Skream ili pak Sebo K. Ulaznice za brodove možete osigurati preko Resident Advisor stranice. 

 

 

 Stop Making Sense organizuje takmičenje za DJ-eve iz regiona!

Stop Making Sense organizuje takmičenje za DJ-eve iz regiona!

 

 

Stop Making Sense održava se od 16.-19. jula na vrhuncu letne sezone i nudi savršenu ravnotežu za one koji žele odmor, ali i zaljubljenike u muziku koji žele zabavu. Opuštena prijateljska atmosfera kombinovana je sa zvučnom kulisom, od house, disco i techno do electro, soul i funk, a sve to obeležava četiri dana i noći zabave pod suncem i zvezdama, a samo mesto mami na istraživanje, te nudi gurmanske doživljaje uz domaću hranu i pića. Svi koji žele provesti sunčane dane na jednoj od najboljih festivalskih lokacija The Garden Tisno mogu birati između nekoliko opcija smeštaja. Kampovanje, luksuzni Shikar šatori, nameštene prostrane prikolice, pa čak i jahte, čine sjajan izbor smeštaja uz 80 klimatizovanih apartmana na samo lokaciji. Smeštaj ma samoj lokaciji je ograničen, a više informacija pronađite na stranici thegardentisno.com.

Pogledajte kako je bilo prošle godine  

Ulaznice važe za sav program na lokaciji The Garden Tisno, te u klubu Barbarella's, a dostupne su povoljnije cene za regiju preko sastava Entrio.hr. Festivalske su po ceni od 650 kuna, dok su dnevne po 220 kuna. Ulaznice za zabave na brodovima se kupuju odvojeno. Kako biste pristupili zabavama na brodovima morate imati važeću festivalsku ili dnevnu ulaznicu.

Entrio.hr: www.entrio.hr/event/stop-making-sense-2015-2332
Resident Advisor: www.residentadvisor.net/event.aspx?703105
SMS: www.stopmakingsense.eu/sms-tickets

HEADLINERS
DJ Koze / Skream / Jackmaster / Anja Schneider / Levon Vincent / Martyn / Nick Höppner / Sebo K / Anthony Naples / The Black Madonna / The Revenge / Moomin (+ drugi)

 

CREWS
Sub CluB / Warm / Mobilee / Get Diverted / Tessellate / Percolate / Not So Silent / Corsica Studios

 

RESIDENTS
Jasper James / AND.ID / Miss Jools / Ali Tillett / Jan Kinčl Zero / Myles Mears / Rob Alldritt / Tessellate DJs /Krywald / Farrer /Madera Verde /Aroop Roy /Twinkat Soul /Belch /Mullen /Ray Philp

www.stopmakingsense.eu
www.facebook.com/stopmakingsensefestival
www.twitter.com/#!/Stopmak1ngsense   
www.mixcloud.com/stopmakingsensefestival