Home

VESTI

Sting i „Polis” 24. juna u Beogradu

No Comments Latest

Ulaznice će biti u prodaji od petka po ceni od 2.500 do 4.500 dinara…

Originalna postava sastava „Polis” nastupaće 24. juna na Ušću, a Beograd je jedini grad u regionu koji se našao na povratničkoj turneji ovog benda. Nema mnogo vremena za razmišljanje – pretprodaja ulaznica počinje u petak.

Predvođen popularnim pevačem Stingom, britanski sastav „Polis” 24. juna stiže na Ušće u organizaciji „Mjuzik stara”, potvrdio je agenciji Tanjug menadžer Raka Marić. On je najavio da će ulaznice biti u prodaji već od petka i to po ceni od 2.500 do 4.500 dinara. Nešto kasnije biće puštene i VIP propusnice, a danas će se znati i ostali detalji vezani za ovaj događaj.

Mada beogradski termin još uvek nije objavljen na zvaničnom sajtu benda, najavljeno je da ćemo dobiti ekskluzivu – jedini koncert u ovom delu Evrope, „uglavljen” između nastupa na „Heineken Jammin’ Festivalu” u Veneciji i na „Silesian Stadiumu”.
Atraktivnost raste s tim da će ovo verovatno biti i poslednja prilika da vidimo na okupu popularnog pevača Stinga, gitaristu Endija Samersa i bubnjara Stjuarda Koplanda.

– Neće biti novog albuma, niti novih velikih turneja. Kad završimo s ovom turnejom, to je to što se tiče „Polis” – izjavio je nedavno Sting, koji je 2006. nastupio u solo varijanti na Petrovaradinskoj tvrđavi.

On je prošle godine reaktivirao bend povodom obeležavanja 30-godišnjice osnivanja. Povratnički nastup na otvaranju 49. dodele „Gremija” prerastao je u svetsku turneju koja im je donela više od 171 milion dolara.

Ove godine akcenat je na singlu „Roxanne”, koji je 1978. godine probio „Polis” u Americi. Pored ovog hita, na set listi naći će se i „Message in a Bottle”, „Every Little Thing She Does is Magic”, „Every Breath You Take”…