Home

VESTI

Standup.rs i Blow Up Bar: Pomoć za mališane sa ulice

No Comments Latest

Standup.rs i Blow Up Bar: Pomoć za mališane sa uliceZajedno smo u plusu! Standup.rs i Blow Up Bar prikupljaju pomoć za mališane sa ulice. Debeli minus okovao je Srbiju, ali najteže je deci koja nemaju krov nad glavom.

 

Organizacija stand up komedije “Standup.rs” (www.standup.rs)  i beogradski klub Blow Up Bar (www.blowupbar.com) u saradnji sa Centrom za integraciju mladih u petak, 10. februara, započinju humanitarnu akciju prikupljanja pomoći za decu koja borave i rade na ulici.

 

Pozivamo sve klabere, ljubitelje dobre muzike i stand up komedije, da pre nego što krenu u noćni provod zavire u svoje ormane i špajzeve ili svrate do prodavnice i donesu prilog u Blow Up Bar, u Ulici Bulevara Despota Stefana 36a (svakog  dana od 18 časova do završetka večernjeg programa).

 

 Standup.rs i Blow Up Bar: Pomoć za mališane sa ulice

Pomoć za mališane sa ulice

 

 

Iz Svratišta za decu ulice stiže apel da je mališanima najpotrebnija topla garderoba i obuća (za uzrast od pet do 18 godina) : džemperi, dukserice, skafanderi, kape, šalovi, rukavice, čizme…  U ledenim danima iz sata u sat  raste potreba za hranom za sve veći broj dečaka i devojčica  koji privremeno utočište nalaze u Svratištu(konzervirana hrana, slatkiši…). Pomozimo!

 

Pomoć u hrani i odeći možete doneti i direktno u Svratište, u Krfskoj 7.