Home

VESTI

SHARE 2: Besplatno na SHARE kroz interaktivne konkurse i akcije

No Comments Latest

SHARE 2: Besplatno na SHARE kroz interaktivne konkurse i akcijePrisustvo na svim dnevnim i noćnim programima ovogodišnje SHARE konferencije u Beogradu biće omogućeno uz pomoć jedinstvene narukvice koja je potpuno besplatna, a za koju zainteresovani od danas mogu da apliciraju kroz niz otvorenih konkursa.

 

S obzirom na to da su teme konferencije društveni aktivizam prožet Internetom, novim medijima i tehnologijom, kao i savremena elektronska muzika, konkursi su prilagođeni svima koji su zainteresovani za ove teme, sadržaje i njihovo kreiranje, bez obzira da li već rade u tim domenima ili samo poseduju želju za učenjem i usavršavanjem.

 

Tako će, primera radi, zainteresovani za vizuelne umetnosti moći da konkurišu sa grafičkim rešenjima za dizajn logotipa, postera ili majici na temu 'SHARE'; foto esejima ili video radovima na aktuelne teme poput protoka informacija ili SOPA/ACTA zakona; muzičari i disk džokeji će konkurisati sa svojim numerama, remiksima i dj miksevima, a novinari, blogeri, aktivisti i haktivisti sa raznim oblicima eseja, tekstova, motivacionih pisama i novih ideja.

 

 

 Share 2

Share 2

 

 
Osim ovih konkursa, istovremeno je otvoren i poziv za volontere u raznim sektorima konferencije, uključujući i hosting tim gde se zainteresovani prijavljuju da budu domaćini predavačima i svetskim ekspertima, uvek voljnim da dele znanje, a kojima Beograd i Srbiju treba predstaviti na najbolji način.

Sve informacije o konkursima i načinu apliciranja, kao i programu druge po redu SHARE konferencije koja će se od 26. do 28. aprila održati u beogradskom Domu Omladine i nekoliko dodatnih lokacija u gradu, dostupni su na adresi www.shareconference.net .