Home

VESTI

SevdahBABY prvi na MTV listi “Domaćica”

No Comments Latest

SevdahBABY prvi na MTV listi "Domaćica"Beogradski bend SevdahBABY, zahvaljujući glasovima posetilaca MTV sajtova, izbio je na prvo mesto MTV-jeve liste Domaćica!

Milan Stanković a.k.a. SevdahBABY, muzički producent i DJ, još jednom je pokazao nepogrešivi osećaj kako pravi klupski hit treba da zvuči i zasluženo se našao na prvom mestu MTV-jeve liste Domaćica.

 

Preteča singla „ZNOOOJJJ!!! (БееГее ФОНК)" je numera „Tits Alarm“ koju su Sevdah Baby i Lou Benny stvorili još 2007. godine. Ova verzija, prvobitno napisana na engleskom jeziku, strpljivo je čekala na svoju renesansu tokom rada na albumu SevdahBABY – "Ganc novi FUNK!“. Naime, u to vreme, Lou Benny je došao na ideju da na istu muziku napiše novi tekst na srpskom pa je, krenuvši od regularnih party rima, razvio epopeju o svemu što čini фонк, odnosno "šmek" Beograda – od domaće tradicije funka kao muzičkog izraza do svih gradskih funky pojava. Viziju je svojim savršenim skrečevima upotpunio DJ Raid, gramofonski virtuoz svetskog nivoa.

 

 

{mgmediabot2}type=youtube|youtubeid=cIsnDaoQu2g|width=450|height=364{/mgmediabot2}
SevdahBABY feat Lou Benny – ZNOOOJJJ!!!

 

Integralna verzija pesme traje čak sedam minuta, dok je za TV pripremljena skraćena verzija od četiri minuta. Spot je koncipiran kao zabavno predstavljanje koncepta БееГее фонка, stoga se u ulozi izvođača numere u spotu pojavljuju ljudi koji zapravo čine beogradski funky milje.

Reditelj spota je Ivan Stojiljković koji je sa svojom ekipom potpisao i spot za SevdahBABY feat. Shobaja – 3 poljupca.