Home

VESTI

SevdahBABY & Djixx – Beton Lady

No Comments Latest

SevdahBABY & Djixx - Beton LadySevdahBABY i Djixx se vraćaju u novom ruhu!

 

U pesmi Beton Lady, Djixx se od male slatke devojčice kakvom smo je videli i doživeli u spotovima "Pređimo na stvar" i "Izvini dušo izvini" transformiše u opasnu geto cicu, u Beton Lady. 

 

U suštini, Djixx je oduvek imala MC stranu u sebi, pa je ova pesma samo prva u nizu u kojoj će pokazati kako devojka koja odlično peva, zna i da repuje. SevdahBABY nam takođe pokazuje svoje drugo, malo luđe i sirovije muzičko lice, zalazeći u prostore bass muzike.

 

Kako Sevdah i Djixx zvuče i izgledaju u novom izdanju, pogledajte premijerno na MTV kanalu u ponedeljak, 14. januara u 20 časova.

Režiju muzičkog spota za ovu numeru potpisuje Milan Stanković, SevdahBABY. Ovo je prvi put da ovaj muzičar u svoje ruke uzima i vizelni identitet svog muzičkog projekta, pa ostaje na publici da proceni kako se SevdahBABY snašao u ulozi reditelja. Fabula spota se odvija u dva pravca; u prvoj priči vidimo bajkoviti svet jedne kraljice i njenog batlera.

 

 

 SevdahBABY & Djixx - Beton Lady

SevdahBABY & Djixx – Beton Lady

 

 

Njihov pomalo sado-mazo odnos dovodi do neočekivanog obrta na kraju spota, pa kao i u svakoj bajci dobro na kraju ipak pobeđuje. Sve to prate reperka Djixx i producent SevdahBABY, koji u ovom video ostvarenju imaju osim uloge kraljice i balera, i ulogu "hora iz grčke tragedije". Ove dve fabule, dva sveta se na kraju ipak povezuju i uz pomoć modernih tehnologija zaviruju jedan u drugi.

Što se tiče fanova starih SevdahBABY pesama, oni ne bi trebalo da brinu – Beton Lady je samo proširenje SevdahBABY zvuka; to je zvuk koji je publika navikla da sluša na SevdahBABY žurkama, dakle sirova, ali pozitivna energija. U narednim singlovima publika svakako može da očekuje i nove disko – elektro pop stvari po kojima je SevdahBABY postao poznat.

Do tada, uživajte uz novi spot “Beton Lady” samo na MTV kanalu i MTV.RS

 

MTV PREMIJERA – SevdahBABY & Djixx – Beton Lady
Ponedeljak, 14. januar u 20 časova