Home

VESTI

Sensation White u Beogradu 21.5.2011.

No Comments Latest

Sensation White u Beogradu 2011?Prema najavama koje su domaći mediji najavili početkom oktobra meseca, sada dobijamo epilog i zvaničnu potvrdu koju prenosi oficijelni sajt eventa!

 

Sensation White konačno stiže u Beograd, 21.05.2011. godine Beogradska Arena! Prodaja ulaznica počinje 21.12.2010. godine tačno u 15h na sajtu Sensation.com!

 

Naime, prodaja karata na šalteru Beogradske Arene i preko ostalih prodajnih servisa kod nas i u regionu počinje 17. januara 2011. godine!

 

Cene karata:
Regular € 59,50
Deluxe € 118,50
VIP Gold Deluxe € 180,50

 

Svetsku slavu stekao je kao celovečernji događaj koji pomera granice muzičko scenskog nastupa ali i kao način i stil života koji traje mnogo pre i mnogo posle samog događaja.

 

Beograd je jedan od 12 gradova gde će se populatni party održati tokom 2011. godine!

 

 

Sensation White

Sensation

 

 

Karijere najvećih svetskih DJ zvezda kao što su Tiësto, Sven Vath, Armin Van Buuren, Carl Cox, David Guetta, Richie Hawtin, Sebastian Ingrosso I mnogih drugih, našle su se u usponu upravo posle nastupa na „Sensation“-u.

 

Ono zboga čega mu se neretko dodaje pridev „White“  jeste činjenica da svi posetioci koji dolaze na događaj moraju biti obučeni u belo. Da li će Beograd, Srbija i ceo region Balkana imati priliku da uživa u prvom „Sensation“-u koji će se desiti na ovim prostorima saznaćemo uskoro

 

 

 

 

Više informacija:

Sensation.com