Home

VESTI

Sensation: Potraga za lokalnim DJ herojima

No Comments Latest

Sensation u potrazi za lokalnim DJ herojimaSensation je najveći svetski muzičko-scenski spektakl koji se prvi put u našem regionu dešava 21. Maja 2011. u Beogradskoj Areni.

Pored najvećih svetskih DJ imena koja nastupaju – Sander Van Doorn, Sebastian Ingrosso, Fedde le Grand, MC Gee, Mr White i DJ Chuckie, Sensation je posvećen otkrivanju novih muzičkih heroja.

 

Sensation i B92 biraju 2 DJ-a iz regiona koja će zajedno sa afirmisanim DJ imenima nastupiti 21. Maja u okviru Sensation VIP Deluxe kluba.

Prijavljivanje je u toku putem sajta sensation.b92.net gde se mogu naći i sve dodatne informacije o samom konkursu. Prijave traju do 01. Maja 2011. godine kada kreće online glasanje.
 

 Sensation

Sensation

 

 
Osim glasova posetilaca sajta, pobednike će birati i internacionalna imena iz sveta klabinga. Dva pobednika – DJ heroja biće proglašena 12. Maja na Sensation VIP party-u. Svakome ko glasa za svog DJ favorita pruža se mogućnost da bude jedan od 50 fanova koji će zajedno sa pobednicima biti 21. Maja u Areni i doživeti jedinstveno Sensation iskustvo. Pobednici konkursa će odabrati 50 fanova koji će biti njihova podrška na Sensation-u.

Podsećamo vas da je Sensation najveći svetski muzičko-scenski spektakl na svetu. Interesovanje za beogradski Sensation je veliko i prevazilazi granice regiona: prema mestima prodaje ulaznica, očekuju se dolasci gupa i iz Brazila, Norveške, Holandije, Velike Britanije, Južne Afrike, Indije, SAD i još 27 zemalja sveta.

Posetioci beogradskog Sensation-a uživaće u najspektakularnijoj i najskupljoj Sensation temi koja nosi naziv The Ocean of White i koja svojim, do sada neviđenim audio-vizuelnim efektima vodi posetioce do dubina "belog okeana". Kapije Beogradske Arene otvaraju se 21. maja u 20h a zatvaraju 22. maja u 7h.
 

 Sensation

 Sensation

 

Regularne ulaznice po ceni od 7000 dinara možete naći na svim prodajnim mestima Telenora a prisustvo je dozvoljeno isključivo punoletnim licima, preko 18 godina.

Napominjemo da se karte za beogradski Sensation kupuju ISKLJUČIVO preko ovlašćenih distributera. Spisak se može naći na www.facebook.com/Sensation.Belgrade

Ukoliko se karte kupe na bilo koji način drugačiji od navedenog, kupci to rade isključivo na svoju odgovornost. Svaki pokušaj zloupotrebe će biti zakonski sankcionisan.

Spremite se. "Beli okean" stiže u Beogad 21. maja 2011.