Home

VESTI

Saradnja sa susedima

No Comments Latest

Prijatelji,

Ovde sam da Vas obavestim da već uveliko uspostavljamo saradnju sa pojedinim portalima na prostorima bivše Yuge kako bi informacije sa celog Balkana bile vidljive na jednom mestu – Clubbing.co.yu!

 

Prvu saradnju koju smo uspostavili je sa Hrvatskim Portalom KlubskaScena.com! Komšijama respect za posao koji su do danas uradili i nadam se da će se naša saradnja ne samo nastaviti u deljenju vesti, već i slika i celog sadržaja.

 

Prenosimo Vam kratki opis sajta KlubskaScena.com od strane Gorana Tomaševića, predstavnika Službe za odnose sa javnošću tog portala:

"Klubska Scena je portal elektroničke glazbe i klubske kulture koji prati bivanja na sceni u Hrvatskoj, susjednim državama, te Europi i svijetu. Prvo bjavljivanje na internetu bilježi 19. veljače 2001.g . Uz svakodnevno svježavanje web portala naš je projekt osmišljen kao promocija elektroničke glazbe i glazbenika, edukacija ljudi koji prate subkulturnu scenu, te jihovo međusobno povezivanje….

Mi dajemo najsvježije informacije vezane za scenu. Pratimo događanja po klubovima, festivale, konferencije, izložbe i sajmove. Dajemo osvrte na događanja, dj opremu te audio i video izdanja. Sve to prate budnim okom naši fotografi i stvaraju svakog tjedna nove foto zapise s partya. Surađujemo s
dj-ima koje intervjuiramo, a čije profile, članke i kolumne redovito objavljujemo.

U stalnom smo kontaktu s našim čitateljima koji kod nas vrlo aktivno sudjeluju bilo to u nagradnim igrama, dobrim i zanimljivim textovima, anketama ili u raspravama na našem Forumu. To je današnja Klubska Scena. Sve to ne bi bilo moguće bez našeg ogromnog svakodnevnog zalaganja, bez klubova,
promotora, DJ-a, bez medija, suradnika te bez Vas čitatelja."