Home

VESTI

SAE Institut od ove jeseni i u Beogradu

No Comments Latest

SAE Institut od ove jeseni i u BeograduNajveci svetski fakultet digitalnih i novih medija, SAE Institut, od ove jeseni i u Beogradu.

SAE Institut je 4.avgusta objavio  svoje planove za širenje, i do sada, impresivne mreže internacionalnih fakulteta u Srbiji, otvaranjem fakulteta u Beogradu. Nova škola će se pridružiti lancu 56 ostalih važnih gradova u kojima SAE Institut trenutno radi, uključujući London, Njujork, Berlin, Minhen, Pariz, Milano, Istanbul, Madrid, Atina, Sidnej, Dubai, Los Andjeles i Singapur.

 

Za otvaranje SAE Beograd, SAE Institut će koristiti internacionalno iskustvo u obrazovanju proteklih 34 godine u 25 zemalja, da bi postavile Beograd za regionalni centar za digitalno i novo medijsko obrazovanje preko audio tehnike, režije, multimedija, web razvoja i digitalne animacije.

 

 

 PeteTong at SAE
[email protected] Institut

 

 

Novi fakultet će raspolagati najsavršenijim uredjajima i opremom a savremena, praktična, iskustvom obogaćena predavanja, imaju za cilj da studentima iz Srbije i ostalih susednih zemalja ponude svetski standard u kreativnim medijima i nenadmašan početak karijere u medijima i komunikacijama.

SAE Beograd nudi niz redovnih i vanrednih studija, kurseva (akreditovanih od strane Middlesex University u Londonu) na četiri odseka, pošto će nova škola da radi punim kapacitetom.

Romy Hawatt, direktor SAE grupe kaže: Pozicioniranje poslednjeg SAE fakulteta u Beogradu,  pruža i jedinstvenu mogućnost a predstavlja i praktični izazov, pošto planiramo da promovišemo naš specijalni brend kreativnog i novog medijskog obrazovanja u Srbiji i regionu. Napredak bilo koje zajednice je utemeljen u standardu, raspoloživosti i kvalitetu njenog obrazovnog sistema i to zasigurno generalno dovodi do praktičnih beneficija u društvu. Naše najiskrenije verovanje je da ćemo našim prisustvom u Srbiji doprineti podizanju standarda medijske industrije kroz najsavremenije obrazovanje I osposobljavanje kadrova.”

Zvanično otvaranje SAE Beograd je predvidjeno za septembar, kada se očekuje upis studenata za akademsku godinu koja počinje u novembru.

“Postoji ogroman rast u multimedijalnoj industriji u ovom regionu i zahtev za kreativnim medijskim kursevima visokog kvaliteta kao što su oni koje nudi SAE je definitivno u porastu. Oduševljeni smo otvaranjem SAE Instituta u Srbiji po prvi put i radujemo se da dočekamo i svoje prve studente”, dodao je Edward Tonchew, direktor SAE Instituta u Beogradu.

 

 

 SAE Institut od ove jeseni i u Beogradu

SAE Institut od ove jeseni i u Beogradu

 

 O SAE Institutu:

SAE Institut je najveći privatni koledž u svetu, za Audio produkciju, Filmsku produkciju, Interaktivnu animaciju i
Primenjene multimedije
I obezbedjuje praktične kurseve kao i akademske programe u 56 škola u 25 zemalja.

SAE Institut je osnovan kao škola za Audio inženjering (SAE) u oktobru, 1976. a osnovao ga je Tom Misner, inženjer/producent koji je prvi u svetu kombinovao praktična i teoretska predavanja iz audio tehnike.

SAE  obrazovni sistem je jedinstven u svetu a svoju ponudu proširio je i u domenu ostalih nastavnih programa kao što je filmska industrija, multimediji i drugi kreativni mediji.

Za dalje informacije možete kontaktirati:

SAE Institute Belgrade
Čika Ljubina 8, sprat 3
Tel. +381 (0) 11 2626 632
email: [email protected]
Web:  http://belgrade.sae.edu