Home

VESTI

SAE Institut i Gramophonedzie pokreću kurs elektronske muzike

No Comments Latest

SAE Institut i Gramophonedzie pokreću kurs elektronske muzikeKao što znate elektronska muzička scena u Srbiji raste i razvija se svakim danom. Zato se SAE Institut u Beogradu potrudio da organizuje kurs produkcije elektronske muzike.
  
Kako mi zahtevamo najboje za naše studente i polaznike, bio je logičan korak da se uspostavi saradnja sa našim najuspešnijim klupskim producentom Markom Milićevićem koji se potpisuje kao Gramophonedzie. Gramophonedzie se proslavio hitom iz 2010. godine – "Why Don’t You", koji je dostigao dvanaesto mesto na “UK Singles Chart”, a dobitnik je i nagrade "Best Adria Act" MTV EMA iste godine.
  

Gramophonedzie veruje da će na ovom kursu preneti svoje znanje i iskustvo novim talentima. Prema njegovim rečima:

"Kurs bi trebalo uskoro da krene na SAE institutu i veoma se radujem tome jer ga doživljavam kao mesto gde ću moći da pravim muziku zajedno sa više novih ljudi koji su zapravo moji studenti, ja to tako vidim. Sa druge strane, ja se tu okušavam u ulozi predavača i velika mi je želja da prenesem iskustvo tim ljudima, da im kroz direktnu praksu pokažem sve tajne koje znam. Nadam se da će mozda baš neko od njih biti nova zvezda svetske elektronske scene, a da sam tog nekog baš ja naučio ili inspirisao da postigne svoj cilj. Bio bih vrlo ponosan da se to desi." – Gramophonedzie

 

 

 SAE Institut i Gramophonedzie pokreću kurs elektronske muzike

SAE Institut i Gramophonedzie pokreću kurs elektronske muzike

 

 

Pored znanja i iskustva na raspolaganju biće dostupna i najnovija studijska oprema.

Više informacija o kursu možete videti na:
www.belgrade.sae.edu/rs/course/25801/Produkcija_elektronske_muzike

ili posetite event
Produkcija elektronske muzike by Gramophonedzie

www.facebook.com/TheGRAMOPHONEDZIE
www.soundcloud.com/gramophonedzie
www.belgrade.sae.edu