Home

VESTI

S.A.R.S. ponovo osvaja uz “Buđav lebac”

No Comments Latest

S.A.R.S. ponovo osvaja uz "Buđav lebac"Pre tačno 10 godina S.A.R.S. su se probili s pesmom „Buđav lebac“ a upravo ova pesma sada je dobila i svoju koncertnu verziju spota, čiju režiju potpisuje Filip Dizdar.

 

Premijera spota je zakazana za ponedeljak u 20 časova na MTV kanalu. Pored S.A.R.S.-a, premijerno pogledajte i spot za pesmu „300“ koju izvodi Njezz, odnosno poznati glumac Viktor Savić!
  

Kako S.A.R.S. već dugo godina sarađuju s Dizdarom, bez problema su mu poverili režiju spota za svoj najveći hit koji je snimljen u Domu sportova u Zagrebu, novembra prošle godine. Ali, to nisu jedine novosti! Grupa završava snimanje novog i poslednjeg studijskog albuma, te uskoro očekujemo prvi singl i spot s albuma „Poslednji“.

 

Njezz je alter ego mladog beogradskog glumca Viktora Savića koji će u MTV Premijeri predstaviti spot za pesmu „300“.

„Ceo svoj život ja uživam u repu“, poručuje Viktor Savić citirajući stih pesme koju je napisao ranije i dodaje: ”S obzirom na to da sam odrastao pretežno na repu sa zapadne obale, držaću se Tupaca. Tupac, čije sam spotove, intervjue i nastupe kao klinac gledao upravo na MTV-ju, veliku je pažnju posvećivao tekstovima. Pošto je tada on diktirao stil, kao što sada radi npr. Rihanna, ostali koji su se trudili da budu bolji od njega, ili bar najbolji što mogu, takođe su pridavali najveći značaj tekstovima.  Kako u svetu, tako i kod nas. Kada je Tupac ubijen, vremenom je nivo igre krenuo da opada u umetničkom, pokretačkom, smislu, a da raste u čisto komercijalnom. Pošto se to dogodilo na svetskoj mapi, taj pad se naravno osetio i kod nas. Sve je manje bilo pravih, a oni koji to jesu, vremenom su krenuli da odustaju ili da se priključuju tom prizemnom kolu. Neki se i dalje koprcaju, njima svaka čast, a ove druge koji su se predali nemam pravo da osuđujem. Upravo je sve ovo razlog iz kog sam počeo da se bavim repom. 

 

 

 S.A.R.S. ponovo osvaja uz "Buđav lebac"

S.A.R.S. ponovo osvaja uz "Buđav lebac"

 

 

Razlog iz kojeg sam počeo da pišem tekstove. Osećam se duznim prema pravoj igri i pravim igračima na kojima sam odrastao i koji su me vaspitavali. Želim da motivišem mlade repere/ljude da nastave da veruju, da rade i da se bore. Želim da se bavim umetnošću čiji je cilj da pokreće.”

S.A.R.S. ponovo osvaja uz „Buđav lebac“
Saznajte ko se krije iza pseudonima NJEZZ