Home

VESTI

S.A.R.S. i Laka premijerno na MTV kanalu

No Comments Latest

S.A.R.S. i Laka premijerno na MTV kanaluDUPLA MTV PREMIJERA: S.A.R.S. „Tvoj čovek“ i Laka „Malokrvna“. Poslednji ponedeljak u 2016. godini ispratićemo uz duplu MTV Premijeru.

  

Nova video ostvarenja prikazaće bend S.A.R.S. za pesmu „Tvoj čovek“ i bosanski umetnik Laka, koji je još jednom pokazao svoju kreativnost i talenat u zanimljivoj pesmi „Malokrvna.“
 

„Tvoj čovek“ je treći singl sa aktuelnog albuma grupe S.A.R.S., a spot je nastao u produkciji i režiji „Maska photography and Visual Art“ studija u Beogradu. Za kameru su bili zaduženi Siniša Gavrić i Kristina Lukić, montažom se bavila Anđela Vujić, dok se kao modeli u videu pojavljuju Marina Ninković i Devian Black.

 

Na pesmi „Tvoj čovek“ je, na obostrano zadovoljstvo, ponovljena saradnja sa poznatim srpskim tekstopiscem, Tadijom Dimitrijevićem, sa kojim je bend već udruživao snage na pesmi „Praštaj“, koja zatvara treći album „Kuća časti“.

 

 

 S.A.R.S. i Laka premijerno na MTV kanalu

S.A.R.S. i Laka premijerno na MTV kanalu

 

 

Pred sami kraj 2016. godine, Laka i Lela najavljuju novu pesmu i spot koji će ugledati svetlo dana u ponedeljak, 26.12. u okviru MTV Premijere. U pitanju je singl koji nosi naziv Malokrvna.

Spot je snimljen u Makarskoj, a u njemu se, po prvi put, osim Lake i Lele pojavljuju i članovi njihovog benda: Matko Gaće (bubanj), Tomo Miladinović (gitara) i Ozren Franić (bas).

Autor teksta i muzike je Laka, aranžman potpisuju Matko Gaće i Laka, a za miks i mastering je odgovoran Alan Omerović. Režija i montaža videa povereni su Edvinu Kaliću.